N
Nessa Alcarin
Гостин
Требаше и утре да е неработен ден Како ли само ќе станам утре за на работа ...
дечко да не не смеам да дадам мислење случајно? забрането ли е ?Abe patiotu zarem ne znaes i ne si videl do sega subara ? ete toa ti e fintata so kapite.
ова е пред три годининајдов нешто...
Тие шо имате снимано, ставајте некое клипче
Гледајќи ја сета таа радост, еуфорија и сплотеност... искрено, солзи на очи ми идеа.Уште еднаш да е вечен овој ден. За следниот јубилеј да бидеме помасовни и сите сплотени. Како што денес се фатија за оро луѓе што прв пат се сретнуваат, така да биде секогаш за овој ден!
Вечна да е Македонија и вечно да не нејзиното име!
Ваљда се држат до добро познатата поговорка за крајот и делото...Кога се у план Суперхикс и Кирил?
јебига, кој видел... чекам и јас да стави некој видеоова е пред три години
овие од МТВ пак се покажаа дека не се достојни за пренос во живо, ништо не видовме од огнометот...јас имам видео од огнометот ама не е некој посебен квалитет
ај ке пробам да гоставам асап на нет
Да, само некој треба рано да станува утре :/Ваљда се држат до добро познатата поговорка за крајот и делото...
Да бе, изгледаше ко да имаат 100 камери и како да ги менуваа кадрите на секои 2 секунди од една до друга камера, безвезе...овие од МТВ пак се покажаа дека не се достојни за пренос во живо, ништо не видовме од огнометот...