Колку мала држава сме а колку музика имаме тоа е чудо. Јас кога ќе ме прашат вака ја опишувам Македонија.Четкар
ОК е забелешката. Но мислам дека муабетот доста лежерно се одвива. И се однесува на еден дел од прославата. Јас лично веднаш би престанал со коментирање кога ќе осетам политички набој.НЕ ЈА ПОЛИТИЗИРАЈТЕ ТЕМАВА (т.е. немојте толку очигледно, оти веќе е исполитизирана)
Ти за жал неможеш ништо да видиш, дојди овде да поживееш, лесно е од Германија да гледаш колку ни е убаво овде. И чудна работа сите што сте ги сместиле газовите далеку од дома вие нас ни солите памет и ни кажувате како е. Мислам како ние да не живееме овде 24 часа во денот вие од илјадници км знаете како ни е. Треба да се засрамите бидејќи сте најголеми провокатори, а нигде ве нема кога требате. Стварно иритирате.Замислувам, а замисли тоа што го кажува може и да го видиме.
Туку како ти се допадна Балетот комбиниран со народните ора и филхармонијата?
ova me potseti na nacisticka germanija i fasisticka italija samo sto nie neame muda samo digame calam!
Значи која сафра сте и ти и тој другарот лајк што ти ставил тоа е чудо едно.ova me potseti na nacisticka germanija i fasisticka italija samo sto nie neame muda samo digame calam!
признај си ...дека и пред говорот си го знаеше ова- т.е. бате - ти изгледа се сомневаш во искреноста на Груевски- (но, твој проблем) . Впрочем сите негови говори биле искрени и кои со време се докажале .Дај не заебавај...
Типот на авионот беше “кад пораснем и кад ме пољуби принцеза бичу Цесна„...Па и помина едно мало авионче, цесна ли беше или некој друг модел. Навистина смешно изгледаше, коментирам од естетски аспект и во споредба со веќе етаблираните паради кои се случуваат секоја година во поразвиените земји. Ама добро, на секого колку му е долга чергата... Македонската величествена авијација се состои од три хеликоптера во функција и еден расипан.
Сето тоа изгледа повеќе магично што повеќе се оддалечуваш од предметот на восхит...вежбање на периферниот вид...Колку мала држава сме а колку музика имаме тоа е чудо. Јас кога ќе ме прашат вака ја опишувам Македонија.
Музика, Храна, Вино, Историја, Култура и Природа.
Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.Ти за жал неможеш ништо да видиш, дојди овде да поживееш, лесно е од Германија да гледаш колку ни е убаво овде. И чудна работа сите што сте ги сместиле газовите далеку од дома вие нас ни солите памет и ни кажувате како е. Мислам како ние да не живееме овде 24 часа во денот вие од илјадници км знаете како ни е. Треба да се засрамите бидејќи сте најголеми провокатори, а нигде ве нема кога требате. Стварно иритирате.
Кажав претходно дека театарот пред музејот ме остави без зборови.