Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прославата е одлична, мора да се признае. Баш како што доликува за настанот. Говорот на премиерот не го слушав, можеби затоа и мислам дека се беше одлично.

Колку лесно се увредувате па па... :pos:Него заплака ли на говорот? Јас да.

Не заплакав на говорот туку заплакав вчера после твоето изјаснување овде на форумот во врска со Македонија. Но нејсе простено ти е поради роденденот и поради тоа што си девојка колку што разбрав.
Груевски нема потреба да го слушам , знам се што ќе каже и пред се гледам што направил. За разлика од некој поранешни политичари кои моравме детално да ги слушаме и да им се восхитуваме на говорите , затоа што за гледање и покажување немаше ништо.
Како и да е гледам ти детално ја следиш прославата и тоа е многу убаво.
Некан ни е честит празникот.

Од каде знаеш дека ке бидат/се биле авиончињата што прскаат против комарци?? Преку глава ми е од ваквите евтини и излитени фрази и предрасуди што се пишуваат само колку да се напише нешто... :tapp:
Па и помина едно мало авионче, цесна ли беше или некој друг модел. Навистина смешно изгледаше, коментирам од естетски аспект и во споредба со веќе етаблираните паради кои се случуваат секоја година во поразвиените земји. Ама добро, на секого колку му е долга чергата... Македонската величествена авијација се состои од три хеликоптера во функција и еден расипан.

Не заплакав на говорот туку заплакав вчера после твоето изјаснување овде на форумот во врска со Македонија. Но нејсе простено ти е поради роденденот и поради тоа што си девојка колку што разбрав.
Груевски нема потреба да го слушам , знам се што ќе каже и пред се гледам што направил. За разлика од некој поранешни политичари кои моравме детално да ги слушаме и да им се восхитуваме на говорите , затоа што за гледање и покажување немаше ништо.
Како и да е гледам ти детално ја следиш прославата и тоа е многу убаво.
Некан ни е честит празникот.

Ако плачи, убаво е да се искажуваат емоции. Овој пат јас частам (y)

Навистина ми се допаѓа говорот на Груевски.

искрено и мене- да можам да го најдам некаде на youtube- да го ислушам уште еднаш на раат

најпродуховен, студиозен , квалитетен и НАЈИСКРЕН говор што го имам слушнато од 1991 година наваму.
Беше говор којшто би можел без никакви корекции директно да се отпечати во книга -која би се викала што ја знам - пример„Каде оди Македонија„ или за „Македонцките работи„- new edition

искрено и мене- да можам да го најдам некаде на youtube- да го ислушам уште еднаш на раат

најпродуховен, студиозен , квалитетен и НАЈИСКРЕН говор што го имам слушнато од 1991 година наваму.
Беше говор којшто би можел без никакви корекции директно да се отпечати во книга -која би се викала што ја знам - пример„Каде оди Македонија„ или за „Македонцките работи„- new edition

Ти во Бугарија,а другар ти во Германија испечатете го говорот и залепете си го на чело.

Не беше говор за на прослава на независност. Слободно можеше тоа да го каже во Собрание или на прес-конференција. Инаку, не можам да говорам детално, го слушав само до второ:), видов на каде цели и го баталив, почнав да правам муабет со пријателите. Додека не почна со актуелнава политичка состојба беше добар.

Замисли и јас знам што ќе каже. Секој ден ни повторува напамет му ги научив говорите.

Замислувам, а замисли тоа што го кажува може и да го видиме.

Туку како ти се допадна Балетот комбиниран со народните ора и филхармонијата?

Замисли и јас знам што ќе каже. Секој ден ни повторува напамет му ги научив говорите.

Штета станува досаден со тие негови инвестиции и економија муда за бубрег но сепак мислам дека треба да се прослави 20 годишнината сепак ние ја имаме привилегијата конечно9 да имаме држава и мислам дека треба да придонесеме за неа.

за спектаклот :)
подобро организиран , помасовен и поубав немало до сега .И спрема тоа ова е најдоброто од Македонија ЗАТОА ШТО НИКОГАШ ДО СЕГА подобар не ни постоел за 8 -ми септември (жалосно но сепак вистинито - НЕЛИ?)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom