Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Четкар (y)

Ебати политиката ,абе гледајте ја музичката програма се запнале за Груевски...Ко да ви е дечко не дај Боже :pos:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Да прашам кај мене на ЗУЛУ имаше фонија кога се случуваше делот пред музејот на македонската борба за независнот и самостојност. Како беше кај вас или уште поубаво некој што бил во живо да каже нешто во врска со тој дел од прославата.

Член од
5 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
11
Тука нема место за партиски поделби не славиме партија туку наша држава со кохезивна моќ доволна да издржи и покрај тешки времиња.

Да Живее Македонија!!!!!!

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Колку мала држава сме а колку музика имаме тоа е чудо. Јас кога ќе ме прашат вака ја опишувам Македонија.
Музика, Храна, Вино, Историја, Култура и Природа.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
НЕ ЈА ПОЛИТИЗИРАЈТЕ ТЕМАВА (т.е. немојте толку очигледно, оти веќе е исполитизирана)
ОК е забелешката. Но мислам дека муабетот доста лежерно се одвива. И се однесува на еден дел од прославата. Јас лично веднаш би престанал со коментирање кога ќе осетам политички набој.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Замислувам, а замисли тоа што го кажува може и да го видиме.

Туку како ти се допадна Балетот комбиниран со народните ора и филхармонијата?
Ти за жал неможеш ништо да видиш, дојди овде да поживееш, лесно е од Германија да гледаш колку ни е убаво овде. И чудна работа сите што сте ги сместиле газовите далеку од дома вие нас ни солите памет и ни кажувате како е. Мислам како ние да не живееме овде 24 часа во денот вие од илјадници км знаете како ни е. Треба да се засрамите бидејќи сте најголеми провокатори, а нигде ве нема кога требате. Стварно иритирате.

Кажав претходно дека театарот пред музејот ме остави без зборови.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Дај не заебавај...
признај си ...дека и пред говорот си го знаеше ова:ROFLMAO:- т.е. бате - ти изгледа се сомневаш во искреноста на Груевски- (но, твој проблем) . Впрочем сите негови говори биле искрени и кои со време се докажале .
ова истово не би можел да го кажам за некој негов претходник :pos:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Па и помина едно мало авионче, цесна ли беше или некој друг модел. Навистина смешно изгледаше, коментирам од естетски аспект и во споредба со веќе етаблираните паради кои се случуваат секоја година во поразвиените земји. Ама добро, на секого колку му е долга чергата... Македонската величествена авијација се состои од три хеликоптера во функција и еден расипан.
Типот на авионот беше “кад пораснем и кад ме пољуби принцеза бичу Цесна„...
Некакво ултралесно со сингерица (ротакс) :D
Можеле да се потрудат повеќе....

Колку мала држава сме а колку музика имаме тоа е чудо. Јас кога ќе ме прашат вака ја опишувам Македонија.
Музика, Храна, Вино, Историја, Култура и Природа.
Сето тоа изгледа повеќе магично што повеќе се оддалечуваш од предметот на восхит...вежбање на периферниот вид...:)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ти за жал неможеш ништо да видиш, дојди овде да поживееш, лесно е од Германија да гледаш колку ни е убаво овде. И чудна работа сите што сте ги сместиле газовите далеку од дома вие нас ни солите памет и ни кажувате како е. Мислам како ние да не живееме овде 24 часа во денот вие од илјадници км знаете како ни е. Треба да се засрамите бидејќи сте најголеми провокатори, а нигде ве нема кога требате. Стварно иритирате.

Кажав претходно дека театарот пред музејот ме остави без зборови.
Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom