Spartacus

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Прво гледав blood and sand и сеа ја имам и Gods of the arena алиии како може доминус и оној плавиот со меѓушата да се живи?? Изглеа таа ке требаше прво да ја гледам после blood and sand...
Море колку пати ти реков да гледаш првин GOds of the arena, па псоле blood and sand?
Знајш дека ме нервираат вакви постови , кога најмалце 2 пати ти кажав , ти пак слушај ги овде нека те заебава кој стаса :tapp:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701

За 7 дена почиња 3та сезона на Спартакус.

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Таман сеа ке ја изгледам gods of the arena и почиње др сезона со 10 епизоди

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Веќе ја има првата епизода од третата сезона на торенти.
Новиот актер не смее да ме разочара.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
18
Да да излезена е првата епизода и баш да го видиме новиот актер како ќе се покаже.А штета за Andy Whitfield што почина од рак.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
За кур не го бива новиот, барале некој сличен на него во физички изглед, ама одбрале една од најлошите варијанти.

Самиов актер не е за good guy, има некој филинг на негативец, погледот и целокупното однесување. Енди беше премија, ептен утнаа со менување на изборот.

Другото беше стандард, малце дијалозите беа исфорсирани (или па некои од актерите беа тапа), иста неизвесност и изненадувачки моменти. Ама новиов бе...

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
А тоа што нема мак превод.... таму незнам.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Новиов Спартакус е гз.Тотално сум разочаран

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Уште не можам да кажам дали новиот Спартак е добар или не. Бидејќи е ова прва епизода без Енди, на моменти чувствував дека не само глумецот, туку и ликот е друг. Сепак, наредните епизоди ќе покажат. И првата епизода на Blood and Sand не ми се допаѓаше којзнае колку, ама со текот на времето ми стана една од омилените серии. Инаку, колку за информација, освен новиот глумец, овие двајца актери влегоа во најтесниот круг за улогата на Спартак.

Stephen Amell

Lincoln Burrows

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уште не можам да кажам дали новиот Спартак е добар или не. Бидејќи е ова прва епизода без Енди, на моменти чувствував дека не само глумецот, туку и ликот е друг. Сепак, наредните епизоди ќе покажат. И првата епизода на Blood and Sand не ми се допаѓаше којзнае колку, ама со текот на времето ми стана една од омилените серии. Инаку, колку за информација, освен новиот глумец, овие двајца актери влегоа во најтесниот круг за улогата на Спартак.

Stephen Amell

Lincoln Burrows
Според мене би требало да го стават овај Линколн, баш како за гладијатор идеален е , градбено поголем е и има фаца, овој новиов некако с'кн...

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Кога искача втората епизода?

Kajgana Shop

На врв Bottom