СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа сега е најмалку важно. Важни се двата бода кои ги носиме во наредната фаза. И со две победи ни се отвара шанса да играме во полуфинале.

Абе знам дека е најмалку важно.

Вака мислам дека е дури и подобро. Со Норвешка имаме појќе шанси отколку со Данска. Ден одмор добро ќе им дојде, за да влезат со полна пареа во тој натпревар, исто како и досега. :helou:

Штом ги поразивме репрезентации како Полска и Русија зошто да не гледаме надеж за победа барем против две репрезентации од овие три.Одиме напред нема што да загубиме.:oeoeoe:
И не само што ги поразивме туку ги декласиравме. Со исклучок на првиот натпревар со Тунис кои го игравме во грч и загубивме со 1 гол разлика на другите натпревари игравме перфектно, и не затоа што противницитее имаа лош ден или немаа среќа, туку затоа што толку им дозволивме ние да играат. Тоа пак докажува дека сме квалитетна репрезентација а не дека можеме да играме само еден натпревар и толку. Со среќа на понатамошните натпревари и со господ напред :pop:можеме многу лесно да влеземе меѓу 4 најдобри во светот.
:oeoeoe: :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Одлично изиграно не се ни сомневав дека можеме поинаку...чувството е прејако посебно после натпреварот кога со знамиња и коли шетавме :oeoeoe: сега еден ден одмор а после со нови сили кон нови победи :vozbud:

Рамо до рамо со најдобрите,имаме квалитетен тим кој игра со срце,кој сака да победи.Ја имаме најдобрата публика на светот на која не и требаат ни реквизити,ни бутур,ја дига салата од седишта со своите раце и грла,ја имаме најубавата атмосфера на трибини,без преценување.Го имаме Кире,апетитите пораснаа,очекувам висок пласман,презадоволна сум досега.

со ваква игра и со господ напред одиме во финале.македонија - форевар

браво момци се гледаме во загреб
:toe::salut:

Браво за играта, одличен натпревар, одиме до финале:toe:

што би дал само србија да ја ебеме ништо повеќе

Ако играат како на претходните натпевари имаме шанси да ја поминеме и оваа група. Само се надевам дека судиите нема да судат како на натпреварот со Германија.

што би дал само србија да ја ебеме ништо повеќе

Исти си ко татко ми:).Мислам дека имаме РЕАЛНИ шанси за две победи во групата и да се бориме за 5то место.Ова е реално гледано

А навивачки со три победи да одиме во полуфинале и да се бориме за медал.

А гледам Србиве се пуцаваат на нивни форуми дека Македонија е лесно,само да се запрел Кире.И ја го викам тоа АМА АЈДЕ ИДИ ЗАПРИ ГО.!!!

А гледам Србиве се пуцаваат на нивни форуми дека Македонија е лесно,само да се запрел Кире.И ја го викам тоа АМА АЈДЕ ИДИ ЗАПРИ ГО.!!!

Нека му играат ако сакаат и фластер на Кире само Наумче нека биде расположен и ќе ги среди :)

Еве сега Кире Лазаров говори на МТВ и праќа апел да дојдат се поголем број македонци да ги бодрат во натамошните натпревари, а агенциите и превозниците да ги намалат цените,
да видиме дали ќе е така или ќе гледаат да заработат повеќе
:oeoeoe:

Исти си ко татко ми:).Мислам дека имаме РЕАЛНИ шанси за две победи во групата и да се бориме за 5то место.Ова е реално гледано

за норвешка сум и сигурен дека ќе ја добиеме ама за ова србиштава клошаришта тешки мислам дека и животов би го дал само нив да ги ебеме,уште ми се свежи случувањата тука у скопје на европското за жени како плачеа и провоцираа мамицата нивна клошарска:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

:zver:

Одма ти пуштам зеленко :pos2:

за норвешка сум и сигурен дека ќе ја добиеме ама за ова србиштава клошаришта тешки мислам дека и животов би го дал само нив да ги ебеме,уште ми се свежи случувањата тука у скопје на европското за жени како плачеа и провоцираа мамицата нивна клошарска:oeoeoe:

Јас осеќам дека квалитетно ќе го изедат како што беше на пријателски натпревар во Велес што се играше ги поведовне 5-6 разлика и публиката оти пееше анти - српски песни и судиите демек суделе неправилно го напуштија теренот 10-тина минути порано од што треба и после со обезбедување испаѓаа од салата до автобусите па дури и ги придржуваше полиција :uvo: така да наша победа ќе биде тоа и Кире ги шина тогаш пишете Kire Lazarov Veles да видите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom