СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ексклузивно од Вараждин Борко Ристевски открива дека има несогласување со селекторот конкретно со него и со некои од играчите, уште не се знае ништо денес Борко во изјава за 90.3 фм..И шо е многу битно кажа дека играчите и покрај овој проблем не се замараат со стручниот штаб и дека сега во вториот круг ќе ја видиме правата игра на нашите....значи може да очекуваме победа против Србија и Норвешка а зошто да не и против Данска.....

Definitivno vo sabota od 15:30 igrame so Norveska vo nedela 20:15 so Danska i vo Vtornik 15:30 JAS TE E*BAM SRBIJO!!! Ideme vo Finale

Ме плашат овие скандинавските земји судиите се секогаш наклонети кон нив а за со србија нема проблем сигурно ќе победиме.....идемо многу сум среќен !!!!!!:baeh::baeh::baeh:

Да да, највеќе ми е страв од судиите мене, ниту од Норвешка ниту од Данска не ми е страв колку од судиите. Секогаш, како на клубско така и на репрезентативно ниво биле наклонети кон нив.

Ексклузивно од Вараждин Борко Ристевски открива дека има несогласување со селекторот конкретно со него и со некои од играчите, уште не се знае ништо денес Борко во изјава за 90.3 фм..И шо е многу битно кажа дека играчите и покрај овој проблем не се замараат со стручниот штаб и дека сега во вториот круг ќе ја видиме правата игра на нашите....значи може да очекуваме победа против Србија и Норвешка а зошто да не и против Данска.....
Па имаше некоректна постапка од него. Мислам дека со Полска игравме. Ангелов излезе за да се смени со Борко а овој не сакаше да влезе во игра, ама после влезе. Ама се виде денес дека секое неразбирање е надминато и дека функционираме беспрекорно како колектив. И да се надеваме дека Македонија ке ја видиме во вистинско светло во вториот круг, како што кажал Борко.

Како е распоредот за овие новиве групи?Нели има 3 групи по 4 тима.Откако ќе излезат по 2 тима, ќе има вкупно 6.И како ќе се разигрува после за полуфинале и финале?

Ама срцево ми се полни по се кога ке тепаме вака како денес, и после се сум горд на поединци кои ни вредат во државава..
Браво....

Како е распоредот за овие новиве групи?Нели има 3 групи по 4 тима.Откако ќе излезат по 2 тима, ќе има вкупно 6.И како ќе се разигрува после за полуфинале и финале?

Сеа има 2 групи од по 6 тима. Од тие 2 групи само 2 тима идат во полуфинале.

Значи утре нора да се врши притисок врз ЕХФ и врз судиите инаку само од нив ми е страв..!!!!!

Најверојатно Македонија е втора во групата. На страната на ИХФ и на страната на РТЛ телевизија го пиши тоа, а на официјалната страна на првенството Македонија е трета.

Да не знајш кој да верваш сега :nesvest:

Втори сме. И понатаму пренесуваме 2 бода. Германците 4, Пољаците 0.

Во новата група, Данска и Германија стартуваат со 4, Македонија и Србија со 2, Полска и Норвешка со 0.

neznam koe mesto sme, no rasporedot na natprevari za makedonija od TV HRT e
24 jan so danska
25 jan so srbija
27 jan so norveska
UNITED MACEDONIA, UNITES KIRE, UNITED SVETI NIKOLE

Втори сме. И понатаму пренесуваме 2 бода. Германците 4, Пољаците 0.

Во новата група, Данска и Германија стартуваат со 4, Македонија и Србија со 2, Полска и Норвешка со 0.

Значи се рачуна меѓусебната гол-разлика, а не вкупната.
Фала :pipi:

Најверојатно Македонија е втора во групата. На страната на ИХФ и на страната на РТЛ телевизија го пиши тоа, а на официјалната страна на првенството Македонија е трета.

Да не знајш кој да верваш сега :nesvest:
Тоа сега е најмалку важно. Важни се двата бода кои ги носиме во наредната фаза. И со две победи ни се отвара шанса да играме во полуфинале.

Штом ги поразивме репрезентации како Полска и Русија зошто да не гледаме надеж за победа барем против две репрезентации од овие три.Одиме напред нема што да загубиме.:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom