СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фаворити беа со -12 гола во кладилница... Резил...

После ние се жалиме сме изгубиле од Тунис :pos2:
Го нема Зоте сега, со неговите тези за „поквалитетна нација“...

Сега ја мисли новата демагогија,за потеклото на Србите:pos2:и причината за поразот поради мешање на мирисот од гаѓите што се сушеле на исто сонце.

za moderno vojuvanje i za arievci

Денес игравме како гладијатори. Ако играме вака ќе ги изедеме Ариевците за доручек.

Ама да не се залетуваме зошто кој високо лета... Се плашам дека поразот со Тунис скапо ќе не чини, можевме да водиме сега во групата и пласманот да ни биде осигуран. Секоја чест на Борко, мислам дека ни е прв избор, ама да влезеше Диви порано на тој меч веројатно ќе беше 1-2 за нас. Во одлична форма е, само нека продолжи така.

Леле колку сум возбуден, немате појма :) Каква Полска какви глупости, газимо бе! :) Ех колку ќе беше добро да ги тепавме и Тунис, сега ќе бевме веќе у наредна фаза, али јбг ајде. Се иде исто и со Германија и Русија, нема откажување!

А тоа судиите, да ми ги дадат сега пред мене незнам што би им напраел! Копилиња, сите се против нас бе идиоти еј! НЕКА СИСААТ И ТИЕ И ПОЛСКА! ДОМА!

Hehehehe,mozi poarno so izgubivme od tunis!!Sega so uste edna pobeda,ne samo sto ke odime vo vtor krug tuku ke prenesime i bodovi:):)Napred Makedonija..Mi go razubavija denot bez razlika na se!!A Igorce legenda,posebnno koga se "istepa" toj da go najavi Marjan Nikov:)

Hehehehe,mozi poarno so izgubivme od tunis!!Sega so uste edna pobeda,ne samo sto ke odime vo vtor krug tuku ke prenesime i bodovi:):)Napred Makedonija..Mi go razubavija denot bez razlika na se!!A Igorce legenda,posebnno koga se "istepa" toj da go najavi Marjan Nikov:)

Да, под услов да одиме а Тунис да испадне, како ништо да не сме изгубиле :vozbud:

sed dokaza deka gresis pa brate sto ebitno so tunis greskata e kaj selektorot eve denes pokazaa zosto go sovladavme island ke gi pregazime so vakva igra i germancite irusite
a kire pa toj e fenomenalen brate

abe ako odigraat i v sreda kako denes cop cetiri boda i otvoren pat za polufinale deset godini cekavme i konecno docekavme a sudiite tie site jadat gomna ama minaa vreminjata koga mozea

germancite se dobri porano bea jaki gi gledav nekni so rusija i vcera so tunis maka macea so igrata a nie sekogas sme se nosele dobro so niv ako se povtori denesnata igra i germanija ke padne i toa ubedlivo
a rusite pa tie se pod prosek ako ne uspeaja so onakov golaman da ja dobijat polska niv sigurno ke gi kutneme

sed dokaza deka gresis pa brate sto ebitno so tunis greskata e kaj selektorot eve denes pokazaa zosto go sovladavme island ke gi pregazime so vakva igra i germancite irusite
a kire pa toj e fenomenalen brate

abe ako odigraat i v sreda kako denes cop cetiri boda i otvoren pat za polufinale deset godini cekavme i konecno docekavme a sudiite tie site jadat gomna ama minaa vreminjata koga mozea

Се слагам грешката е кај селекторот сепак е добро мислам дека имаме можност за понатаму да одиме ...а судите се да му е..

Еве како се прави атмосфера во кафич...караоке на чело со Кире Лазаров и Дивииии!!!!
Ете од каде им е мотивацијата на момците денес да победат!
Само за Македонија нека се веат знамиња и нека грмат тапани победничкиии!!!

Ха, ха, ха!
Фино лепо им покажавме и на селекторот на Тунис, и на продадените судии и на недоволно добрите полјаци дека ништо не може да не спречи! Дури и недосудени пенали и фаули и исклучувања на тренерот и неправедно исклучување на играчи, ништо не може да не спречи да победиме!:ojea:
Кире, Мојсоски, Филип, ма сите беа одлични, од сега голманот се вика Свети Петар Ангелов - му нема рамен, ма сите се национално богатство:olee:

си ги оставив гласот и нервите, ама богами вредеше!
Македонија, але, але:oeoeoe:

п.с.едвај чекам среда:vozbud:

maco kajk sedese od kaj si
]

ke gi rasturime i svabite a potoa ge gi ebeme i rusite ke im vratime za ona vo skopje

maco kajk sedese od kaj si
]

ke gi rasturime i svabite a potoa ge gi ebeme i rusite ke im vratime za ona vo skopje
за жал седев дома иако толку сакав да сум таму:(
пред телевизор си ги оставив гласот и нервите, ама ко што викав може до Вараждин ме слушнаа:pos:

можеби некој друг натпревар ќе успеам да го видам во живо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom