СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред некој ден некој од тука ја фалеше Србија за тоа како игра добар, стабилен ракомет, ама да го известам дека сега србите загубија од аутсајдерот Бразил со 30-32
http://sport.dnevnik.hr/clanak/sp_rukomet_2009/krah-srbije-porazeni-i-od-brazilskih-autsajdera.html
Сите да ги изгубат до крај, амин!

Ај вака и со Германците:

get_slika_varijacija.php

А организиран превоз преку некоја агенција до Вараждин имат или нашите навивачи таму одат самоиницијативно???

Македонија го направи првото големо изненадување на ова СП и тоа против сребрените од последното СП ...

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

А организиран превоз преку некоја агенција до Вараждин имат или нашите навивачи таму одат самоиницијативно???
Имаше голем број туристички агенции кои организираа превоз и карти за следење:helou:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ее шо ти е инает ... абе за инает ги победија не за нешо друго :vozbud::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ех колку ќе значеше победа против Тунис, да игравме барем пола од тоа денеска што игравме ќе ги совладавме, и ќе бевме веќе во втор круг...али тоа е тоа мора цврсто до крај!

Тоа е, прв натпревар одигран во грч па може и подобро беше вака добивме мотивација за понатаму да изиграме како денеска со Полска и да продолжат да толчат. :D

Да, колку што знам Орфеј организира превоз и престој, би требало се уште да има вакви организации.

da de ama igram karte ,gleam drugo a sakam blic da vidam i rezultat

od natprevarov rus-tun kakov rezultat ni odgovara nas nekoj podetalno ako moze ne ka objani.
:smir:

Аии Игроче е легенда бре :pos2:Пенал за Македонија го изведува Лазаров бие Лазров ииииии како му ја акна меѓу уши на Полскиот голман народски кажано :pos2::pos2:за 20 минути коментирање изнакажа 300 глупости добар е Игорче.Али вечер на спортската програма во 21 30 гледајте го татко му како филозофира стариот Трпевски :pos2::pos2:

A znaci toj stariot Bosko mu bil tatko iiiiiiii ova ne sum znael. A zatoa i dvajcata se takvi, mi bea nesto slicni ama ni na kraj pamet deka se tatko i sin :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom