СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mislam deka te slusnav of da me videse mene na kamera vo poslednite pet minuti ke pripadnev od nervui
da ne me fatea drugarite ke skoknev da se tepam so sudiite
:)

леле супер, ќејфој сум цела за победата и целата македонска атмосфера во хрватска
да не знае некој каква е математиката сега, уште колку бода треба да освоиме за понатаму да одиме?

леле супер, ќејфој сум цела за победата и целата македонска атмосфера во хрватска
да не знае некој каква е математиката сега, уште колку бода треба да освоиме за понатаму да одиме?
ako ja dobieme germanija a tie slavat ili igraat nereseno so polska nie sigurno odime so najmalce dva boda ako uspeeme da ne za gubime protiv rusite imame zreli sansi i za polufinale ne znam kako e tamu ama trebase da bidete tuka da znaes sega kakva zurka se pravii8 ima kamrei na a1 snimaat moze da ne ima na vesti

ako ja dobieme germanija a tie slavat ili igraat nereseno so polska nie sigurno odime so najmalce dva boda ako uspeeme da ne za gubime protiv rusite imame zreli sansi i za polufinale ne znam kako e tamu ama trebase da bidete tuka da znaes sega kakva zurka se pravii8 ima kamrei na a1 snimaat moze da ne ima na vesti

па дај снимете нешто со мобилни и ставете на youtube да видиме...

ако ја добиеме германија ќе идеме понатаму со 4 бода

А ако имаме исто поени со некоја Репрезентација се гледа меѓусебниот дуел или гол разликата? :raz:

Ако се гледа прво меѓусебна, победа со Германија треба да е доволно. Понатаму и да изгубиме со Русите, играат Германија и Полска па или Германците ќе се зад нас или ќе делиме место со Пољаците.

Ако е прво гол разлика тогаш има компликации.

Ако се гледа прво меѓусебна, победа со Германија треба да е доволно. Понатаму и да изгубиме со Русите, играат Германија и Полска па или Германците ќе се зад нас или ќе делиме место со Пољаците.

Ако е прво гол разлика тогаш има компликации.
ako se dve reprezentacii togas e megusebniot skor ako e krug od tri ili poveke resava gol razlikata vo megusebnite dueli ako e ista togas odi onoj so poveke postignati golovi

ne se macete ve molam.
duelot so rusija ce resava se .ako gi pobedime niv sigurno odime ponatamu.

ako se dve reprezentacii togas e megusebniot skor ako e krug od tri ili poveke resava gol razlikata vo megusebnite dueli ako e ista togas odi onoj so poveke postignati golovi

ne se macete ve molam.
duelot so rusija ce resava se .ako gi pobedime niv sigurno odime ponatamu.

Ако е вака (обично е) тогаш и дуелот со Германија решава. Било кои 2 бода треба да се доволно.

Не се мачиме, си прајме гимнастика на мозокот :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom