СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НЕКА ГО ПУШАТ СУДИИИТЕЕЕЕ!!!!
БРАВО ДИВИ БРАВО КИРЕ МАЈСТОРИИИИИИ!!!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Честито победа и судии и се нека се фрлат пак сме појакииии
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ау ѕверови!!!!!!!!!!!!!Браво за Македонија!Ниту судиите, ниту неправдите не успеаа да ја победат Македонија.Браво за Ангелов, браво за Лазаров, браво за МАКЕДОНИЈА!:oeoeoe:

МА - КЕ - ДО - НИ - ЈА ; МА - КЕ - ДО - НИ - ЈА ; МА - КЕ - ДО - НИ - ЈА.

Браво бе, десетка еј, ги соборивме полјаците. Само судиите секогаш против нас, секојпат сакат нас да не дупат, ама сега ние им го ставивме.

ТОООООООООООООООООО, АЈДЕ СЕГА германија.

Кире со дресот како Леонидас (Спарта) на крај ми здоличе!!!
ЕКСТРА ИГРА НА НАШИТЕ!!!!!
НАПРЕД МАКЕДОНИЈО!!!!!!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ЗА КОГОООООООО!!!

ЗА МАКЕДОНИЈААААААААА :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ауууууууууууууу не сум знаел дека сме имале луѓе со толкаво срце БРАВО !!!

Прво све д аим ебам на судиите кои судеа во корист на полска. Но исто така и нашата клупа треба помирна да биде бидејќи кој сме ние па да не толерираат. На оваа уткамица супер одигравме во одбрана каде во поголем дел од творото полувреме го сопревме на белитски. Исто таак во нападот кире лазаров оваа уткамица ја одигра супер и имаше помош и од другите соиграчи. Не знам зашто стојанович не влезе а беше на клупата колку што знам. И да не го заборавам ангелов кој бранеше супер.

Луѓе ај да прашам кој знае нека ми пише. Дали знаете кај нас кај може да се набават карти за СП па и дали некој организира превоз ова она? Ај кој знае нека пише.

Докажавме дека имаме срце и покажавме како се бранат боите на својата нација, со фанатична борбеност го срушивме светскиот вице првак.

Денес е ден во кој имаме право да бидеме горди и да се радуваме.

Напред Македонијааааааа!!!!!!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Прво све д аим ебам на судиите кои судеа во корист на полска. Но исто така и нашата клупа треба помирна да биде бидејќи кој сме ние па да не толерираат. На оваа уткамица супер одигравме во одбрана каде во поголем дел од творото полувреме го сопревме на белитски. Исто таак во нападот кире лазаров оваа уткамица ја одигра супер и имаше помош и од другите соиграчи. Не знам зашто стојанович не влезе а беше на клупата колку што знам. И да не го заборавам ангелов кој бранеше супер.
Ние сме Македонци,а ти одамна ќе леташе трајно од форумов да беше до мене пестицид еден смрден...:tapp:
БРАВО ЗА МАКЕДОНИЈА...следен е скалпот на Германија...

Леле колку сум возбуден, немате појма :) Каква Полска какви глупости, газимо бе! :) Ех колку ќе беше добро да ги тепавме и Тунис, сега ќе бевме веќе у наредна фаза, али јбг ајде. Се иде исто и со Германија и Русија, нема откажување!

А тоа судиите, да ми ги дадат сега пред мене незнам што би им напраел! Копилиња, сите се против нас бе идиоти еј! НЕКА СИСААТ И ТИЕ И ПОЛСКА! ДОМА!

Уффф како ми се направи меракот и покрај сите неправди издвоивме победа браво за момците СЕКОЈА ЧЕСТ!!!
ЗА КОГО? ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:Следни се Швабците.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom