СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична игра со оглед на тоа што противникот е прејак.Алушевски растур прави со цепелините.Вчера 1 и денес 2.Пак ги правиме истите грешки при долгите додавања, тука губиме драгоцени топки.И мора некако да се најде спас за оној бекот што не наполни.Храбро, напред Македонијо:oeoeoe:

Дај бе,не можам да се порадвам на ниеден гол од нашиве,овие Полјациве одма враќет.
Бтв,овие Хрвативе многу замарет со ова забавениве снимки,снкир Time Warp гледам на Дискавери.

Прво да им ебам све по список на сител кој не ни овозможи да ја чуеме македонската химна. А сега да кажам нешто за уткамицата каде многу ме нервира брзањето и погрешните додавања кои не се наш стил на игра и мора да играме позициони напдаи. Само во евентуална чиста ситуација може д ас епроигра на играч. Како што кажав голманот им е специјалист за зицери и ќе биде тешк ово вторто полувреме знејќи дека слабо го играме. Исто таак белитск ине напуни од 10 и повеќе емтри и ќе мора неко јда зилегува на него да го спречува во тие шутеви но исто таак иќе треба да пазиме тој да не проигра на друг играч кој има шанса за гол.

Мн добро игра браво за Алушевски Мојсоски Лазаров само мн брзаме во контри треба малце стрпливо

Тој бекот од Полска е мн јак нема одбрана:toe:

Ако може некој стрим од Македонија,бидејќи не сум дома.

http://atdhe.net/live-tv-2450.html
Подобра слика само на HDTV :pipi:

Игра за мерак, и за око, и за се'.

Цепелините ми ја наполнаа душата. :kajg:

п.с. Онај голманот на Полска е ко Шрек :pos2:

ЕДИТ: Тошееееееееееееееее

Браво нашиве!!! Одлично!!! Каква цепелини само!!! Само сега следи 2 полувреме и само да продолжиме така.

Направија одлични акции, супер прво полувреме, само треба да внимаваат повеќе на контрите. Што ли ќе ни донесе второво полувреме... Толку сакам да победиме!

Браво наши само така продолжете во второто полувреме само да не падне концентрацијата и да не се брза така во контри.АНГЕЛОВ Е ЅВЕР,ЌИРЕ браво мајсторе

Odlicna igra na nasite u prvo poluvreme me radue so nema trema so svite sutiraa (a i pogoduvaat solidno)so dvata cepelini mi ja napunija dusava samo take neka produza.ajde u vtoro poluvreme so isto tempo:vozbud::vozbud::vozbud:

MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

YESSSSSSSSSSSSSSSS

ТОТАЛНО ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА ! КИРЕ И АНГЕЛОВ БЕА ФЕНОМЕНАЛНИ ! БРАВО !!!

пс:Само нас не крадат судииве а ?

Уф не измачиа на крај али сепак победа. И тоа не каква била туку против вицешампионот Полска!!! Браво дечки. Честито.

БРАВОООООООООО
Македонија навива за Вас
Пеат милиони како еден глас.....
:oeoeoe:

Си ја заслуживме победата, одлично изигравме и сум презадоволен. И треба споменик да се изгради за Ангелов и за Кире... не да ми стават Шмизли, мачки, кучки...

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ПОБЕДАААААААААА!!!
Ау ќе ја испуштевме за малку!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom