СП Хрватска 2009 - Македонија : Норвешка (27:29) - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Se izvinuvam nemam makedonska podska
Devojcinja ne gi obozavajte Norvezanite, moze fino izgledaat ama kakvi luge se tie nemate pretstava, bev tamu i znam. Demokratija imaat da, ama samo za niv i nikoj drug.
Samo se prasuvam kakva satisvakcija imaat Norvaska i Germanija so takvi pobedi protiv nas, znaat deka se realno poslabi od nas, a gi dobija utakmicite. Mnogu mi e zal za nekoi nasi luge so ne mozat da razberat so se slucuva so sportot, a i so bilo sto vo svetot. "Demokratija, razbiranje, fair play itn." Decki nikade go nema toa veruvajte mi. Site se teski nacionalisti i nikogo drug ne pocituvaat osven samite sebe i svojata drzava. Alcnost, prezir i idiotizam. Samo toa postoi.
So ogled na toa Makedonija za mene e veke svetski prvak vo rakomet zosto znam deka moze da pobedi kogo saka vo sekoe vreme

Se izvinuvam nemam makedonska podska
Devojcinja ne gi obozavajte Norvezanite, moze fino izgledaat ama kakvi luge se tie nemate pretstava, bev tamu i znam. Demokratija imaat da, ama samo za niv i nikoj drug.
Samo se prasuvam kakva satisvakcija imaat Norvaska i Germanija so takvi pobedi protiv nas, znaat deka se realno poslabi od nas, a gi dobija utakmicite. Mnogu mi e zal za nekoi nasi luge so ne mozat da razberat so se slucuva so sportot, a i so bilo sto vo svetot. "Demokratija, razbiranje, fair play itn." Decki nikade go nema toa veruvajte mi. Site se teski nacionalisti i nikogo drug ne pocituvaat osven samite sebe i svojata drzava. Alcnost, prezir i idiotizam. Samo toa postoi.
So ogled na toa Makedonija za mene e veke svetski prvak vo rakomet zosto znam deka moze da pobedi kogo saka vo sekoe vreme

И јас сум навивач ама признавам дека не сум оволку "објективен“ :pos2:

Ај баш објасни ни што е?Не знаеме.

Ај ај, прво видете што е ЕХФ па после коментирајте... о Вие, моќни откривачи на заговори против Македонија.
EHF - European Handball Federation
IHF - International Handball Federation

(се надевам сега ја увиде разликата)

Ја прочитаа играта, го затворија Кире, и толку од нас. Не треба само на него да се потпираме.

Кире имаше 8-9 голови ако не се лажам, и тоа е сосем доволно. Туку другите не успеаја да реализираат повеќе голови. Имавме и доста стативи - не не послужи среќата, судиите влијаеа со неколку бесмислени одлуки, и кога ќе се собере се - еве што е причината за поразот....

Ајде сеа да ги победиме Данска и/или Србија и... :vozbud::salut:

:oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe:

Кире имаше 8-9 голови ако не се лажам, и тоа е сосем доволно. Туку другите не успеаја да реализираат повеќе голови. Имавме и доста стативи - не не послужи среќата, судиите влијаеа со неколку бесмислени одлуки, и кога ќе се собере се - еве што е причината за поразот....

Стативите можеме за дома за сувенири да си ги земеме.Шампиони сме во тоа на Светсково:)

Devojcinja ne gi obozavajte Norvezanite

да не се разбереме погрешно никој не рече дека ги обожаваме, само еден народ обожаваме- Македонскиот:oeoeoe:
тоа беше една чиста женска забелешка (ладење на мозокот) која се однесуваше на физичкиот изглед и ништо повеќе:helou:

Судите ни светија масло овај пат...дефинитивно...

утре мојсовски нема да игра :nesum: за мене не е многу добро што изгуби данска од полска..

Брат кај пишува дека нема да игра а??????????????:wink::wink:

Вие македонките треба да не обожавате и гледате нас а никој друг освен нас!!

Значи, Мојсовски на дуелот со Норвешка го скрши палецот на десна рака, при што најверојатно нема да може да игра, иако со бандажирање е возможно меѓутоа ризично...

За Наумче велат дека е голем борец.И покрај скршениот палец може да игра со бандажи и голем јунак е тој ке игра макар го болело најмногу на свет.Ама групава е лудница, после победата на Полска над Данска.Се надевам дека Данците ке бидат прилично уморни и ке победиме:oeoeoe:

Добро тие се уморени иако не верувам,ама сфати нашите не можат да одат појше ..тие се навикнати 1 натпревар во недела да играат:!!!!!!!!!:nesum::nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom