Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ке победиме Данска и Србија,кое место ни следи?
тешко дека ке ги тепаме србите а камо ли па данска
швабите за намачија со србите,нерешено заврши иако србија имаше водство и од 6 гола
Дај боше да тепаме и да идеме у полуфинале:pop::pop::pop:
A so Dancite kao polesno ke ni bide? =)
реално пред почетокот на првенството тешко беше дека ќе ги победиме и полјаците, а камоли русите, така да ништо не се знае
...btw кога сме кај Норвежаните многу згодни бе... сигурно сите женски се согласуваат со мене:kajg:
(малкуftopic:но.. зборуваме за впечатоци:pos2
![]()
Точно така...овој голманот на Норвешка имаше над 70% одбранети удари...топка не го помина.За србите нема да коментирам а за данците мислам дека ке успееме да ги победиме ако се игра стрпеливо и со јаки додавања,а во одбраната како шо приметувам многу голови примаме од крилата и треба поубаво да се чуваат според мене.Повеќе шанси за победа имаме против Данска отколку со Србија, но сепак убаво кажа Ванчо во една изјава по нат со Норвешка "Ако шутот на Кире заврши таму кај што треба и доколку го растесеме противничкиот голман тогаш никој нема да не запре" се надевам дека голманите на Данска нема да бидат во елемент утре вечер, а Србите за инает би не победиле и да немаат шанса за понатаму ќе играат најако протв нас, затоа шансата за Полуфинале попрво ја гледам во дуелот со Данска него со Србија, ако ја победиме Данска ќе се биде многу тешко со Србите(најголеми педери ќе испаднат).