- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.076
- Поени од реакции
- 16.654
А Горан си го лади курот, по втор пат на туѓ грб си оде у Пекинг, колку има знање у професијата мало битно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, има едно 4-5 што се измислени за секс.Незнам зошто ама овие црнките на 100м отсекогаш сакам да сум ги ебел
остареа.Сеа приметив, Окагбаре последно место.Ахуре не се ни пласираше у финале. Што им е бе на овие у Москва газеа сеа ги снема, Окагбаре ја форсираа нешто а у, курац.
Шо би рекол Милковски, „АТРАТКТИВНАТА ДАФНЕ ШИПЕРС“ ! Супер чуче еМене остајте ми ја само Дафне, а црнките земете си ги.
Сега првпат ја приметив, освои сребро на 100м. Каква атлета е само, се натпреварува и во седмобој. Можеби да беше црнчуга ќе рушеше рекорди.
Пукаат мускули од сите страни. Си давам 2мин фора со оваа во кревет, послем тие 2мин не бе барајте во овој свет.
![]()
Пошо во античка Грција трката од 42 км се сметала за најатрактивна, со неа завршуваат и ЛОИ.Рандом прашање..зошто во атлетикава секогаш најатарактивната трка (100м) се случува првите денови..во главном вакви настани според мене треба како шлаг дасе остават на крај