СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко дека ЕХФ ќе ни дозволат пак да исфрламе екипи кои можат да понудат нешто повеќе на Европскиот ракомет, ваков несериозен пристап од наша страна ќе им се обие од глава на квалификациите за Европско.... Сите шо мислат дека се критикува без потреба нека го запомтат ова.
Како мислиш дозволи?

Тешко дека ЕХФ ќе ни дозволат пак да исфрламе екипи кои можат да понудат нешто повеќе на Европскиот ракомет, ваков несериозен пристап од наша страна ќе им се обие од глава на квалификациите за Европско.... Сите шо мислат дека се критикува без потреба нека го запомтат ова.

Kako stoime na kvalifikaciite za evropskoto?

Искрено ја би го земал Маџовски на местото на Филип Лазаров. Мајнов/Стоилов на местото на Левов без никаква дилема.

Да бе после и он да го форсира брат му....
Ако не сменат селектор има уште многу братчиња да гледаме во репката.После Маркоски,следно братче ќе биде Мартин Манасков.

Не дека имам нешто против децава.Баш напротив јас сум за тоа драстично да се подмлади репрезентацијава,како што тоа го прават сите.Но под водство на сериозен тренер,ако остане шутко само ќе ги упропасти децата.

Мартин Манасков ако Лино направи бек шутер од него во Металург може да биде иднина за Македонија... Други бекови нема...

Мите Стоилов ако е за репрезентација..... Етек тогаш нема групи да поминеме.

Абе и Португалија го немаат Киро Лазаров па тешко ќе ѓи поминеме....Мите Стоилов е 100 пати подобро решение од Левов.

Еден детален осврт на играта од капитенот КИРИЛ Лазаров!!!

Изјавава во кратки црти :

Ако сакате да имаме успех треба да вложувате во мене и брат ми,зошто ако не игра брат ми нема ни ја да играм,а без мене сте ништо пошо ја сум најбоље и ми се може да кажувам кој ќе игра и кој ќе ни биде селектор.

А и не се разочарувајте ова е светско првенство,треба да сме задоволни.

Мартин Манасков ако Лино направи бек шутер од него во Металург може да биде иднина за Македонија... Други бекови нема...

И Борјан Маџовски игра лев бек.
Двајцата со Манасков играат добро во Металург Јуниор,но тоа не значи ништо.Квалитетот допрва ќе треба да го докажуваат овие деца.Искрено се надевам дека еден ден во националниот дрес ќе кинат противнички мрежи,ама дотогаш Кирца ќе се пензионира и мака ќе мачиме со позицијата десен бек :tapp:

Како може бе тоа да го рече, апла кажува дека Манасков е крив за се, а со неговите и без неговите грешки исто ќе беше, не е убаво ова што го кажува сепак се колеги а јавно го критикува, а другар му Наумче што промаши? тоа не го кажува...Џабе за нас ништо не е, црни срамотилаци сме кај и да се појавиме.

Абе и Португалија го немаат Киро Лазаров па тешко ќе ѓи поминеме....Мите Стоилов е 100 пати подобро решение од Левов.

Абе не знам што се преокупирете толку со други играчи ги нема бе кој други играчи само Раде беше квалитет и тоа докажан овие Кузмановски, Мајнов, Маџовски, Стоилов, Митков се играчи што не можат да тераат вакво темпо и бранче беше дрво со формата тој дека не е шутер тоа е јасно ама игра во Констанца во ЛШ јаки утакмици и може да го издржи ова темпо...

Како мислиш дозволи?

Со судии ќе те спречат да се заебаваш по првенства. Т.е ќе им помогнат на Португалците да не поминат. Незнам само дали им треба помош или сами ќе си ја завршат работата.
Во Србија им ја одзедовме шансата на Германија да се бори за Олимписки.
Шведска остана без Светско.
Чешка ја исфрливме....

ни се даде шанса ние к*р ташак си играме....

Незнам јас за тоа, на еден тајмаут Шундо јас рече: Ако е малку подизлезен, само претрчај го Ванчо :D :D :D

Ванчо е цар бе...
Ме пресмеа против Катар.

Мора Шундо да си оди, кога би дошол нов селектор ќе има промена сигурно и во играчкиот капацитет.

За друго е џабе да се коментира.
Селектор да постави цел влез во 1/8 финале кој успех веќе сме го постигначе еднаш е срамота да помисли, а камо ли да изјави. Тоа е како тркач на 100м да си постави за цел ако оваа година трча 12секунди, за наредната пак да си постави цел да трча 12....:facepalm:

Не тоа тие како некој тркач да си постави цел дека ќе ја истрча целата патека, па реално Чиле да го тепаш и Катар не треба да си којзнае каква репрезентација и ете ти влез во 1/8 финале и ние ги постигнавме нашите цели, тоа е проблемот со Македонија целите ни се лузерски.
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 01:02 ---
да ве прашам нешто, мислите дека Шундовски го чита форумот и коментарите на сите остнати портали? знае дека е цел на исмејување веќе една недела? Стварно баш ме интересира ова

Не тоа тие како некој тркач да си постави цел дека ќе ја истрча целата патека, па реално Чиле да го тепаш и Катар не треба да си којзнае каква репрезентација и ете ти влез во 1/8 финале и ние ги постигнавме нашите цели, тоа е проблемот со Македонија целите ни се лузерски.
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 01:02 ---
да ве прашам нешто, мислите дека Шундовски го чита форумот и коментарите на сите остнати портали? знае дека е цел на исмејување веќе една недела? Стварно баш ме интересира ова

Тој можеби не ама некој друг чита сигурно.

Nashe e da gi bojkotirame site naredni domashni utakmici se dodeka ne se sredi rabotata, drugo nemozeme da napravime, korenite se dlaboki.

Играчите или барем дел од нив треба да бојкотираат и да решат да не настапуваат за репрезентација додека нешто не се стабилизира, ај оставете светското, видете ни ја лигата на што ни личи, Охрид јади ќотек и на крајот и казна добива, не се знае точен термин за дуелите, кој кога сака откажува закажува, промоција никаква. Освем Вардар и Металург се останато се аматерски екипи кој што нема кој да ги заузда е сега видете вие дали треба промени или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom