СП Ракомет: 13.01.2013 Македонија - Катар 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие Чиле не изненадија со високата одбрана да се надеваме дека Катар ќе играат 6-0 и ќе се отвори простор за Кире, ама и они сигурно знаат од каде е најголемата опасност.
Мојсо да се среди и да намалиме со техничките грешки и ќе биде easy win.

Овие Чиле не изненадија со високата одбрана да се надеваме дека Катар ќе играат 6-0 и ќе се отвори простор за Кире, ама и они сигурно знаат од каде е најголемата опасност.
Мојсо да се среди и да намалиме со техничките грешки и ќе биде easy win.
џабе е. сите ни ја знаат играта. мислиш овие катар боси се? знаат и сами дека со 6-0 се готови. ќе има бркотница по терен и ако се заебаваме ко денеска наебавме.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 00:13 ---
Кој бил треитран како клошар?
За освоено 11-то и 5-то место на условно домашен терен се изнадобија премии и стипендии, се обзбедија за цел живот.
Види каков е стандардот на народот, и спореди колку пари добија.
Многу ги галите па и вие, затоа и се вообразени пошто никој незнае да даде критика на место, сите вртат од околу, да ги решеа досега сите внатрешни проблеми светски шампиони ќе беа.
Допрва ќе паѓаме, допрва ќе се видат последиците од немањето смени во генерации, лошите работи со младите школи, форсирањето блиски играчи на одредени главни играчи во тимот и слично.
Единствено се сложувам дека за Шундо нема некоја опоголема критика, пошто човекот не решава многу...
На тајм-аутите на другите тимови збори селекторот а играчите слушаат, овде неколку играчи зборат, селекторот и сдругите слушаат.
Се е кажано со тоа :)

П.с. не изгубивме, тепавме.
а кој е крив за сето ова? шундо не секако. тој само си го дрви на клупа и си се лади. лазаров и мојсо уште помалку. тие само го користат она шо некој му го овозможува и дозволува да уценуваат. а кој му го овозможува сето то и кој уште го држи шундо на клупа, а со то е и директен виновник за сите проблеми и дебаклот во шведска? се знае РФМ и михајлоски!!! михајлоски е гробарот на македонскиот ракомет. да се смени тој, па ќе видиме тогаш дали ќе биди вака...

Ако беше Лино ке бевме 1 сто посто, а ако ни беше и федерација како што треба 10 наредни години ке бидеме први зашто ние сме супермарсовци и сите наши играчи се топ20 играчи у свет и играат у топ 2 екипи....А и у кошарка исто да беше Лино ке бевме 1 у свет.. која НБА коа ние сме супер генерација..

Мислам дека ако има еден протест пред Федерацијава, ќе биде супер. Треба малце да се види колку е гневен народот, а не само по форуми и социјални мрежи да се дискутира. Нормално, некој ќе рече дека ако успееме сите ќе заборават, но јас нема да заборавам, а сигурен сум дека и многу други нема да заборават. Ако нешто постигнеме тоа ќе значи дека ако се промени се' ќе можеме да бидеме супер јаки, така да тие приказни дека нешто ќе се заборави, нема врска...

Немаме ние пари за континуитет у некој спорт затоа уживкај си и не се нервирај...

а кој е крив за сето ова? шундо не секако. тој само си го дрви на клупа и си се лади. лазаров и мојсо уште помалку. тие само го користат она шо некој му го овозможува и дозволува да уценуваат. а кој му го овозможува сето то и кој уште го држи шундо на клупа, а со то е и директен виновник за сите проблеми и дебаклот во шведска? се знае РФМ и михајлоски!!! михајлоски е гробарот на македонскиот ракомет. да се смени тој, па ќе видиме тогаш дали ќе биди вака...
Епа ако се свесни играчите дека за свое добро си прават што сакаат, само затоа што некој им дозволил, ондак нека не кукаат дека друг им е крив кога ќе се посерат и ќе изгубат од некој аматерски тим.

Нема да навлегувам, не ми се трубат истите муабети.
За тебе Михајло е крив и неможам да ти сменам мислење. Јас ти викам дека кој и да дојде ПОКРАЈ НАЧЕВЦИ НИШТО НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ.
П.с. потсетиме во чие претседателство машкиот тим има најдобри резултати?:icon_lol:

Ме интересира дали имаше некоја изјава од Мојсо после мечот.

Кој бил треитран како клошар?
За освоено 11-то и 5-то место на условно домашен терен се изнадобија премии и стипендии, се обзбедија за цел живот.
Види каков е стандардот на народот, и спореди колку пари добија.
Многу ги галите па и вие, затоа и се вообразени пошто никој незнае да даде критика на место, сите вртат од околу, да ги решеа досега сите внатрешни проблеми светски шампиони ќе беа. .

Клошари затоа што ги пратија на пат без притоа тој пат да биде организиран како што доликува на една национална репрезентација без разлика дали се работи за богата или сиромашна држава. Не се работи за тоа колку е сиромашна државата туку кои луѓе на какви позиции се ставени. И мислам дека тоа повеќе ги тепа ракометарите отколку премиите и други работи. Играчите се само работници во една фирма која е водена од челните луѓе на федерацијата.
Значи ако ОПЕЛ пропаѓа не се криви работниците туку тие што ги водат и организитат. Затоа мислам дека кај нас најчесто по правило на понизок отпор најчесто проблемот се бара на погрешно место.

Допрва ќе паѓаме, допрва ќе се видат последиците од немањето смени во генерации, лошите работи со младите школи, форсирањето блиски играчи на одредени главни играчи во тимот и слично.

И кој е крив за тоа според тебе???

Ме интересира дали имаше некоја изјава од Мојсо после мечот.
Шо ќе каже Мојсо "не ми идеше па ми тргна нa крај"? На светското во Хрватска ли беше или на европсково во Србија не ми текнува каде али беше ракометар со најмногу изгубени топки...али игра со срце бе има муда за разлика од повеќето други кај нас во напад што чекаат од него и од Кире. Колку лош ден и да имал колку и да е у лоша форма пак е добар споредено со другиве. Глеаш никој не презема одговорност да шутне.

Искрено се надевам дека онаа слаба игра против Чиле беше заради потценување на противникот,а ако не било така тогаш и со Катар ќе се мачиме.За да дојдеме до победа ќе треба играта комплетно да се промени затоа што со 20 и кусур технички грешки и оставање огромна дупка во одбраната тешко дека ќе стигнеме до втората победа на СП.

Шо ќе каже Мојсо "не ми идеше па ми тргна нa крај"? На светското во Хрватска ли беше или на европсково во Србија не ми текнува каде али беше ракометар со најмногу изгубени топки...али игра со срце бе има муда за разлика од повеќето други кај нас во напад што чекаат од него и од Кире. Колку лош ден и да имал колку и да е у лоша форма пак е добар споредено со другиве. Глеаш никој не презема одговорност да шутне.

Да на европското во србија имаше 20 изгубени топки во сите натпревари.Ама знае некогаш кога е најпотребно да брцне гол од невозможна позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom