Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Франција и да освои првенство, Меси ќе биде прогласен за најдобар, а не Мбапе.
Иако за мене и Гризман ја заслужува таа награда.
Не, за Меси ваљда.А бе што ми се смеете на овој пост, за Гризман?
Одличен е до сега, клучна улога во француската репрезентација.
Мислам дека тактички беше поставен Мбапе со Англија така, цела утакмица идеше накај надвор наместо внатре со што оставаше доста простор за Жиру кој се истури од шанси.Меси на сите утакмици се истакна до сега, Мбапе на пример немаше некој уау настап против Англија.
Исто колку и Бразил на истите тие 6 првенства (со таа разлика што Бразил има една титула, до душа), 1 полуфинале повеќе од Аргентина и две повеќе од едни Англија и Италија. На овие 6 првенства само Франција и Германија имаат повеќе пласмани во полуфинале од Хрватите.Инаку големо браво за Хрватска, стигаат до 3 полуфиналиња од 6 светски првенства
A ако освојат бронза, ќе бидат у друштво на Франција и Германија со највеќе одличја на СП од 98ма навака, што е фактички нивно деби.Исто колку и Бразил на истите тие 6 првенства (со таа разлика што Бразил има една титула, до душа), 1 полуфинале повеќе од Аргентина и две повеќе од едни Англија и Италија. На овие 6 првенства само Франција и Германија имаат повеќе пласмани во полуфинале од Хрватите.
боли ме курац за ваков успех. Битно не се во финале пак со сите текми вклучително ид пред 4 години добиени на пенали. Фуј.A ако освојат бронза, ќе бидат у друштво на Франција и Германија со највеќе одличја на СП од 98ма навака, што е фактички нивно деби.
Германија има 4, Франција 3 (+1), Хрватска 2(+1), Бразил 2, Холандија 2, Аргентина 1(+1).... Италија 1, Шпанија 1, Белгија 1, Турција 1, Англија 0, Португалија 0.
Ова е врвен успех да бидеме реални.
Цигани, цигани и цигани.Аргентина, Шпанија, Меси и Филе. Воглавно се што е поврзано со Барселона ги иритира![]()