Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.023
- Поени од реакции
- 90.532
И Очоа со единаесет прсти пак викнат, ако ви текнува на Сладоледџија инфото
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Очоа со единаесет прсти пак викнат, ако ви текнува на Сладоледџија инфото
Stvarno ne mi teknuva deka sum rekol taka nesto, ama nisto cudno i da sum stail ama stv ne se sekjavam.. svaka cast na memorijata so ja imasмислам имаше ставено линк кај што имал Очоа 11 прсти, може и за сликава од Ширеа се работеше, така нешто
Зошто не е повикан Смолинг, мислам дека е подобар стопер од Мегвајер, па у Стоунс? Инаку клошарине српски изгледа последну ке го објават списокот, бидејќи квази селекторт се уште се договара со менаџерите, а на него го нема Фејса како јавуваат медиумите

Заебанција беше веста, гледаш дека и доле во постовите се заебаваатИнаку има легенда дека трансферот на Очоа во Фулам уште кога бранел за Аерика бил забранет бидејќи имал 11 прсти, а тоа е забрането во Англија
Eве линк од веста http://www.friendsoffulham.com/forum/index.php?topic=8451.0
 Полидактилијата кај ниеден човек досега се нема јавено во облик на 6 функционални прсти, најчесто вишокот е паразит прст со некомплетна коскена структура или неправилен облик и во скоро сите земји се отстранува веднаш по раѓањето затоа што е хендикеп.
 Полидактилијата кај ниеден човек досега се нема јавено во облик на 6 функционални прсти, најчесто вишокот е паразит прст со некомплетна коскена структура или неправилен облик и во скоро сите земји се отстранува веднаш по раѓањето затоа што е хендикеп.
Др. Фросе Хаус.Заебанција беше веста, гледаш дека и доле во постовите се заебаваатПолидактилијата кај ниеден човек досега се нема јавено во облик на 6 функционални прсти, најчесто вишокот е паразит прст со некомплетна коскена структура или неправилен облик и во скоро сите земји се отстранува веднаш по раѓањето затоа што е хендикеп.
Инаку Видук гледам објасни за Смолинг, есеноска или пролетоска кога беше, Саутгејт му се јавил да му каже дека Тарковски и Мегваер имаат добри сезони и дека ќе мора да ја крене играта ако сака да се најде во Русија, овој му врати во стил јас играм за Манчестер, нема потреба да се докажувам никому
Др. Фросе Хаус.

Или ќе му се молиш на госпоТ.
Ако не се заинтересираш сам, ќе те закопа млад некој доктор како оваа што ја имаме на форумов