Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.885
- Поени од реакции
- 89.769
И Очоа со единаесет прсти пак викнат, ако ви текнува на Сладоледџија инфото![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Очоа со единаесет прсти пак викнат, ако ви текнува на Сладоледџија инфото![]()
Stvarno ne mi teknuva deka sum rekol taka nesto, ama nisto cudno i da sum stail ama stv ne se sekjavam.. svaka cast na memorijata so ja imasмислам имаше ставено линк кај што имал Очоа 11 прсти, може и за сликава од Ширеа се работеше, така нешто![]()
Зошто не е повикан Смолинг, мислам дека е подобар стопер од Мегвајер, па у Стоунс? Инаку клошарине српски изгледа последну ке го објават списокот, бидејќи квази селекторт се уште се договара со менаџерите, а на него го нема Фејса како јавуваат медиумите
Заебанција беше веста, гледаш дека и доле во постовите се заебаваатИнаку има легенда дека трансферот на Очоа во Фулам уште кога бранел за Аерика бил забранет бидејќи имал 11 прсти, а тоа е забрането во Англија
Eве линк од веста http://www.friendsoffulham.com/forum/index.php?topic=8451.0
Др. Фросе Хаус.Заебанција беше веста, гледаш дека и доле во постовите се заебаваатПолидактилијата кај ниеден човек досега се нема јавено во облик на 6 функционални прсти, најчесто вишокот е паразит прст со некомплетна коскена структура или неправилен облик и во скоро сите земји се отстранува веднаш по раѓањето затоа што е хендикеп.
Инаку Видук гледам објасни за Смолинг, есеноска или пролетоска кога беше, Саутгејт му се јавил да му каже дека Тарковски и Мегваер имаат добри сезони и дека ќе мора да ја крене играта ако сака да се најде во Русија, овој му врати во стил јас играм за Манчестер, нема потреба да се докажувам никому![]()
Др. Фросе Хаус.
Или ќе му се молиш на госпоТ.
Ако не се заинтересираш сам, ќе те закопа млад некој доктор како оваа што ја имаме на форумов![]()