СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
И Очоа со единаесет прсти пак викнат, ако ви текнува на Сладоледџија инфото :icon_lol:

ochoabig-jpg.95889

Зошто не е повикан Смолинг, мислам дека е подобар стопер од Мегвајер, па у Стоунс? Инаку клошарине српски изгледа последну ке го објават списокот, бидејќи квази селекторт се уште се договара со менаџерите, а на него го нема Фејса како јавуваат медиумите

мислам имаше ставено линк кај што имал Очоа 11 прсти, може и за сликава од Ширеа се работеше, така нешто :D
Stvarno ne mi teknuva deka sum rekol taka nesto, ama nisto cudno i da sum stail ama stv ne se sekjavam.. svaka cast na memorijata so ja imas

Инаку има легенда дека трансферот на Очоа во Фулам уште кога бранел за Аерика бил забранет бидејќи имал 11 прсти, а тоа е забрането во Англија

Eве линк од веста http://www.friendsoffulham.com/forum/index.php?topic=8451.0

Зошто не е повикан Смолинг, мислам дека е подобар стопер од Мегвајер, па у Стоунс? Инаку клошарине српски изгледа последну ке го објават списокот, бидејќи квази селекторт се уште се договара со менаџерите, а на него го нема Фејса како јавуваат медиумите

Ради тоа што кажа дека игра за Јунајтед, и дека не чувствува потреба да му се докажува на Саугејт. ловрен за Сиромашни. :pos:

Инаку има легенда дека трансферот на Очоа во Фулам уште кога бранел за Аерика бил забранет бидејќи имал 11 прсти, а тоа е забрането во Англија

Eве линк од веста http://www.friendsoffulham.com/forum/index.php?topic=8451.0
Заебанција беше веста, гледаш дека и доле во постовите се заебаваат :) Полидактилијата кај ниеден човек досега се нема јавено во облик на 6 функционални прсти, најчесто вишокот е паразит прст со некомплетна коскена структура или неправилен облик и во скоро сите земји се отстранува веднаш по раѓањето затоа што е хендикеп.

Инаку Видук гледам објасни за Смолинг, есеноска или пролетоска кога беше, Саутгејт му се јавил да му каже дека Тарковски и Мегваер имаат добри сезони и дека ќе мора да ја крене играта ако сака да се најде во Русија, овој му врати во стил јас играм за Манчестер, нема потреба да се докажувам никому :zver:

Слаб состав. Да беа во некоја посериозна група би „гребеле“ да поминат. Вака со Панама и Тунис би требало да биде лаганица, не ми стојат тие две репрезентации како некои кои би направиле изненадување.

Заебанција беше веста, гледаш дека и доле во постовите се заебаваат :) Полидактилијата кај ниеден човек досега се нема јавено во облик на 6 функционални прсти, најчесто вишокот е паразит прст со некомплетна коскена структура или неправилен облик и во скоро сите земји се отстранува веднаш по раѓањето затоа што е хендикеп.

Инаку Видук гледам објасни за Смолинг, есеноска или пролетоска кога беше, Саутгејт му се јавил да му каже дека Тарковски и Мегваер имаат добри сезони и дека ќе мора да ја крене играта ако сака да се најде во Русија, овој му врати во стил јас играм за Манчестер, нема потреба да се докажувам никому :zver:
Др. Фросе Хаус.

Сега приметив, кај е Милнер? Него треба за капитен да го стават, а он ни во состав не е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom