СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Mexico and Nigeria are the only teams to have not conceded yet out of the entire 32 in this World Cup.

Bqsf89kIQAA1ZSU.jpg

Италија е веќе истрошена репрезентација,не е онаа од последните генерации,Англија и со сите пари,не ја бива до финале да стигне .... Мое мислење се Шпанија и Германија и Уругвај и Бразил до сам финиш ...

Бидејќи немав можност порано да дадам коментар,извинете ако изгледам slowpoke со постов ...мора да дадам нов коментар за до сега .... Бразил како се покажа до сега , со потенцијалот кој го мислев , не се покажуваат добро до сега ..., Шпанија како гадно ме изненади , помислив дека ќе бидат одличен колектив кој ќе може прв пат во историја да одбранат пехар , големо разочарување ,на прво место ми беа како фаворит ,:(
Германија се навистина супер тим, со новите таленти кои допрва светат , без зборови ,со Гана ,момент на слабост , но се покажаа со одлични шанси дека сеуше се фаворит после Шпанија ....

Франција .... WOW ..... и тоа големо ..... како играат под Дешамп ..... изгледа легенда си е легенда .... како тренер одличен е ,Франција ја скоцка така одлично ,навистина многу позитивно изненаден сум .... :rolleyes:

Mexico and Nigeria are the only teams to have not conceded yet out of the entire 32 in this World Cup.

Bqsf89kIQAA1ZSU.jpg

Имено , за тие што не знаат .. Гилермо Очоа (на Мексико голманот) има 6 прсти на десната рака и е најнискиот голман на светсково првенство :D

Samo za informacija Germanskiot reprentativec Shkodran Mustafi po poteklo e od Makedonija Gostivar a ne od Albania kako go prezentiraa kometarorot Kalinski i cirakot Pancev na utakmicata Germanija - Gana

Абе така пишуваа дека има 6 прсти, али сеа по сликиве гледам фејк било а ? :D жив ме изеде ова сладоледов летово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom