СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Меси си ја одложи пензијата за една година

Имаше некои правила за жрепката за баражот во Европа или секој со секого може да се падне?

А на Панама каков гол им признале :D
Срамота е ова, мора да го поништат натпреварот, едноставно не смее да пројде ваква срамота без барем да се преигра мечот и доживотно да се казни судијата.[DOUBLEPOST=1507728689][/DOUBLEPOST]
Имаше некои правила за жрепката за баражот во Европа или секој со секого може да се падне?
Има 4 носители ама како се одредуваа не знам, мислам дека поените со последнопласираниот се бришат и така се одредуваше кој ќе е носител а кој не, ама не сум 100% сигурен.

Поените против последните се секако избришани, уште кога се прави табелата на сите второпласирани.

Kako Nov Zeland debitanti koga igraa na svetskoto so Italija i Slovacka u grupa 2010 godina? I toa im bese vtoro ucestvo. @ElNinho

На Исланд сум мислел бе. :D Сум пишал Нов Зеланд а после сум пишал и како Нов Зеланд се досадни за глеање на СП. :pos: Seoski Доналд Трамп :facepalm:

Ќе има носители и неносители, само не знам според кој коефициент ќе утврдат, дали ФИФА или УЕФА.

На Исланд сум мислел бе. :D Сум пишал Нов Зеланд а после сум пишал и како Нов Зеланд се досадни за глеање на СП. :pos: Seoski Доналд Трамп :facepalm:
Исланд за Нов Зеланд се Германија. :D

Иначе сега приметив дека Фарски Острови, вака така, лапнале 9 бода.

Според ранг листа на ФИФА се определува кои се носители . Тоа би требало да бидат Италија . Швајцарија , Северна Ирска и Хрватска.

Играа веќе Нов Зеланд :D

Дај САД нека го ишутираат оној селектор, срамота е земја со такви facilities и услови и вложувања во спортот да не може да се пласира на СП.

За ждребот на светско немало веќе по континенти делење, стриктно според ранкингот.

Наводно Колумбија и Перу се договориле за нерешено откако го дознале резултатот помеѓу Бразил и Чиле. :cautious:

Данска и Норвешка имаа некој ваков договор со 2-2, само не знам кое првенство беше или дали беше за квалификација на Светско 2006та, да ме убиеш не ми текнува.

Данска и Норвешка имаа некој ваков договор со 2-2, само не знам кое првенство беше или дали беше за квалификација на Светско 2006та, да ме убиеш не ми текнува.

Шведска и Данска во групи на ЕУРО 2004 , тогаш Италија отпадна .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom