Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамота е ова, мора да го поништат натпреварот, едноставно не смее да пројде ваква срамота без барем да се преигра мечот и доживотно да се казни судијата.[DOUBLEPOST=1507728689][/DOUBLEPOST]А на Панама каков гол им признале
Има 4 носители ама како се одредуваа не знам, мислам дека поените со последнопласираниот се бришат и така се одредуваше кој ќе е носител а кој не, ама не сум 100% сигурен.Имаше некои правила за жрепката за баражот во Европа или секој со секого може да се падне?
Kako Nov Zeland debitanti koga igraa na svetskoto so Italija i Slovacka u grupa 2010 godina? I toa im bese vtoro ucestvo. @ElNinho
Имаше некои правила за жрепката за баражот во Европа или секој со секого може да се падне?
Исланд за Нов Зеланд се Германија.На Исланд сум мислел бе.Сум пишал Нов Зеланд а после сум пишал и како Нов Зеланд се досадни за глеање на СП.
Seoski Доналд Трамп
![]()
Играа веќе Нов Зеланд
Дај САД нека го ишутираат оној селектор, срамота е земја со такви facilities и услови и вложувања во спортот да не може да се пласира на СП.
Утакмицава почна покасно од сите останати.Наводно Колумбија и Перу се договориле за нерешено откако го дознале резултатот помеѓу Бразил и Чиле.
Оспина сам в гол си ја стави .Утакмицава почна покасно од сите останати.
Данска и Норвешка имаа некој ваков договор со 2-2, само не знам кое првенство беше или дали беше за квалификација на Светско 2006та, да ме убиеш не ми текнува.
Така беше, браво, добра меморија!Шведска и Данска во групи на ЕУРО 2004 , тогаш Италија отпадна .