СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Исланд со жители колку Ѓорче и Карпош по ред ќе игра и Европско и Светско.:bravobe::cuc:
Спаваш ли мирно Смакедонија дека неаме успех у спортот пошто сме мала земја?:vozbud::pos:

Исланд со жители колку Ѓорче и Карпош по ред ќе игра и Европско и Светско.:bravobe::cuc:
Спаваш ли мирно Смакедонија дека неаме успех у спортот пошто сме мала земја?:vozbud::pos:
Немој вакви бројки да тресеш од ракав ќе дојде Џони и лом ќе те направи:)

Што е финтава со сензационализмов SAMO CUDO GI NOSI ARGENTICNITE NA SP!! SP BEZ ARGENTINA!!! и остали глупи наслови...со победа во следно коло Аргентина сигурно ќе игра на СП, или барем бараж за истото...освен ако не изгубат (а играат на гости против веќе отпишан Еквадор) и те како Аргентина е далеку од отпипана..

Отпишаниот Еквадор веќе ја победи Колумбија во гости. А овие слепциве гол не можат да дадат.

Што е финтава со сензационализмов SAMO CUDO GI NOSI ARGENTICNITE NA SP!! SP BEZ ARGENTINA!!! и остали глупи наслови...со победа во следно коло Аргентина сигурно ќе игра на СП, или барем бараж за истото...освен ако не изгубат (а играат на гости против веќе отпишан Еквадор) и те како Аргентина е далеку од отпипана..
И со нерешено можно е да не одат.Парагвај игра со Венецуела и со евентуална победа ќе биде пред Аргентина.

Милијарда се става на Аргентина против Еквадор, колку и да се дрва и да допираат дно. Нема да се дозволи СП без нив, им ебам све одвратно. Ќе свират и судии за нив, ќе има и притисоци, урнебес ќе биде. :D

Прво фудбалот на Исланд цути и секое дете тренира фудбал или ракомет кажуваше еден тренер, второ имаат лесна група бидејќи кроасаните со оној тренер се у распад, трето што вика @Stefan-kobe ако треба и судиите ке дадат гол само Аргентина да оди на Светско, П. С. сетете се на Франција 2009 со Ирска и четврто многу ке ми е драго ако Србија го испуши од Грузија и не иде на Светско директно

Милијарда се става на Аргентина против Еквадор, колку и да се дрва и да допираат дно. Нема да се дозволи СП без нив, им ебам све одвратно. Ќе свират и судии за нив, ќе има и притисоци, урнебес ќе биде. :D

Срамен е коефициентот што го имаат дадено за Аргентина, за 1.45 против Еквадор на гостински терен на којзнае колку висока надморска височина не ги играм па ако сака Меси да ми се јави и да ми гарантира за нив...вредност нула..јас очекував некаде 2.30 тие 1.45:pos:..нека се носат упичку матер

Срамен е коефициентот што го имаат дадено за Аргентина, за 1.45 против Еквадор на гостински терен на којзнае колку висока надморска височина не ги играм па ако сака Меси да ми се јави и да ми гарантира за нив...вредност нула..јас очекував некаде 2.30 тие 1.45:pos:..нека се носат упичку матер
Играј на Еквадор.

Играј на Еквадор.

Ами не..што е ова бе 1.45 на милион километри надморска височина,тие умрените неможат дома да победат па на гости против Еквадор даваат 1.45(wtf?)

2.3 си очекувал? Многу фер ти бе :D
1.8 е до некаде реален коефициент.

0-0 пак ке заврши Аргентина, Бразил ќе го тепа Чиле со 2 разлика Нејмар ќе го спаси брата си :motorce:

2.3 си очекувал? Многу фер ти бе :D
1.8 е до некаде реален коефициент.

Нема логика да биди 1.80 при ваква мизерна форма на Аргентина,тие дома неможат да победат па кај Еквадор на гости ќе победат на голема надморска височина?..

0-0 пак ке заврши Аргентина, Бразил ќе го тепа Чиле со 2 разлика Нејмар ќе го спаси брата си :motorce:
И кога ќе се отцепи Каталонија двајцата ќе се откажат од репрезентациите и заедно со Пике и Делофеу ќе го формираат јадрото на новиот репрезентативен џин.

Последно уредено:
И кога ќе се отцепи Каталонија двајцата ќе се откажат од репрезентациите и ќе заедно со Пике и Делофеу ќе го формираат јадрото на новиот репрезентативен џин.

Чекич Ригил,Чекич Филевски, Чекич Филе Аргентина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom