Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако добро примети истото го пишав, ако видеше дека е внатре фаулот ќе си останеше одлуката црвен и пенал.Грешка си суди пенал и му даде црвен, од вар го викнаа да му кажат дека е надвор а црвен секако му беше даден независно дали беше пенал или надвор.
Што не ти е јасно?Кај ви се новите правила за престрого пенал и црвен?![]()
Што не ти е јасно?
Со намера го турна од зад грб. И според новите правила тоа е црвен, независно дали е внатре или надвор од шеснаесетникот. Тоа со денови го објаснуваме.
Нема да ме зачуди и Русија да освои како тргнало светсково ама Франција ми е фаворит поради ширинта на составот која мислам дека е поголема од другите конкуренти. Иначе воопшто не се заебанција репрезентациите од таа страна на жребот.Се се тоа без врска муабети. Од таа страна останаа многу изедначени по квалитет репрезентации, и секоја од нив може да игра финале, исто како што може без проблем да се посере. Во што Франција има поголем капацитет од Бразил, Белгија па и од Уругвај? Да не беше очајната Аргентина со одбрана како третолигашка екипа Франција немаше така сјајно да изгледа, па никој немаше да тврди дека имаат голем капациет. Да се разбереме, силна е Франција, ама не е посилна од Бразил или Белгија. Нијанси ќе одлучуваат, и најмногу среќата.
Во фудбалот заради самата природа на играта, со мал број на погодоци, премногу работи зависат од случајноста и среќата. Во игрите со голем број на погодоци квалитетот многу полесно излегува на виделина.
Ај најди што напишав за тоа. Истото и Стефан го велеше.И оној од Данска со намера го сопна од позади Ребич, па тврдевте дека е тоа за жолт. Ако реално гледаш на работите, тоа беше погруб фаул, имаше намера, и плус спречи чист гол. Ако таму даде само жолт, и овде требаше само жолт.
Ај најди што напишав за тоа. Истото и Стефан го велеше.
И ја викав дека тоа на Ребич беше чист црвен и пенал. Ама тука ми објаснуваа дека имале нови правила. Кај беа денес новите правила, тоа ми беше прашањето?Што не ти е јасно?
Со намера го турна од зад грб. И според новите правила тоа е црвен, независно дали е внатре или надвор од шеснаесетникот. Тоа со денови го објаснуваме.
За разлика од Servia, барем Швајцарија помина групи.