СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Од километар се гледаше дека оди на пенал

Мочај го Ибра носот препотентен, Шведска до Токија.

Кај ви се новите правила за престрого пенал и црвен? :D
Па ете го де, црвен а не е пенал, а ако беше пенал не требаше да има црвен. :) Мада ако беше внатре фаулот немаше шанси да го повлече црвениов судијата, факт е тоа.

Бреј ама утнав за Шведска алал да ми е, на секоја текма ме демантираа. Секоја чест, поштувам вакви екипи што играат со срце и гинат за секоја топка.

Стефан тука ??? Шведска има шанси и до полуфинале да стигни со оглед на противниците, каква одбрана играат страшно нешто

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добро сега како му даде од „прва“ црвен + пенал? Нели нема веќе двојна казна...
Како викаа...ништо немаше да смени црвениот на 1 мин до крај :pos:

Па ете го де, црвен а не е пенал, а ако беше пенал не требаше да има црвен. :) Мада ако беше внатре фаулот немаше шанси да го повлече црвениов судијата, факт е тоа.

Бреј ама утнав за Шведска алал да ми е, на секоја текма ме демантираа. Секоја чест, поштувам вакви екипи што играат со срце и гинат за секоја топка.
Не се заебавај. Досуди црвен директен и пенал, после на вар виде дека надвор е и слободен даде. Црвениот секако ќе го дадеше.

Грешка си суди пенал и му даде црвен, од вар го викнаа да му кажат дека е надвор а црвен секако му беше даден независно дали беше пенал или надвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom