- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 10.400
Па млад е само 31 има.. Во Арсенал ко играше 14 имаше негдеЈохан Џуру уште игра за Швајцарија?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па млад е само 31 има.. Во Арсенал ко играше 14 имаше негдеЈохан Џуру уште игра за Швајцарија?![]()
Па ете го де, црвен а не е пенал, а ако беше пенал не требаше да има црвен.Кај ви се новите правила за престрого пенал и црвен?![]()
Како викаа...ништо немаше да смени црвениот на 1 мин до крајДобро сега како му даде од „прва“ црвен + пенал? Нели нема веќе двојна казна...
Не се заебавај. Досуди црвен директен и пенал, после на вар виде дека надвор е и слободен даде. Црвениот секако ќе го дадеше.Па ете го де, црвен а не е пенал, а ако беше пенал не требаше да има црвен.Мада ако беше внатре фаулот немаше шанси да го повлече црвениов судијата, факт е тоа.
Бреј ама утнав за Шведска алал да ми е, на секоја текма ме демантираа. Секоја чест, поштувам вакви екипи што играат со срце и гинат за секоја топка.
Грешка си суди пенал и му даде црвен, од вар го викнаа да му кажат дека е надвор а црвен секако му беше даден независно дали беше пенал или надвор.Па ете го де, црвен а не е пенал, а ако беше пенал не требаше да има црвен.Мада ако беше внатре фаулот немаше шанси да го повлече црвениов судијата, факт е тоа.
Бреј ама утнав за Шведска алал да ми е, на секоја текма ме демантираа. Секоја чест, поштувам вакви екипи што играат со срце и гинат за секоја топка.