СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
И ја се слагам за ова....Плус ниедна статистика на ова светско нема да ги испере ако не освојат...

Италија на пример е пак како и секогаш на ниво да им направи озбилни проблеми..Ќе треба стварно да се издигнат германците над своето ниво во последната фаза од првенството.
Најмалку очекувања имам на ова светско од кога почнав да пратам и навивам за Германија. Ваљда е подобро така. Искрено не мислам дека овој тим е способен да одат до крај. :)

У момент дур трчаш некој така да те удри нормално дека ќе паднеш. Враќајте ја снимката и ќе видите дека со зглобот здраво го мава по уста. Мислеше дека му ги скрши забите. А и отпосле продолжи да се држи, расправијата беше момент на бес, тоа не значи дека не го удри или дека не го болело.

Што е и небитно, и да изглумел, тоа не го оправдува курчењето на Пепе.
Нигде не го оправдав Пепе за таква реакција...муабетот е што го бранат демек ич не одглумил...никој не рече дека не го удрил само не беше за до онолку да се превртува на трева

Нигде не го оправдав Пепе за таква реакција...муабетот е што го бранат демек ич не одглумил...никој не рече дека не го удрил само не беше за до онолку да се превртува на трева
Брат какви дајвови се дешаваат денес у фудбалот ти си се фатил за ситуација у која очигледно имаше удар. У секој фаул, фаулираниот или се дерат, или се испревртуваат а тука имаше удар у лице. Можит Милер претера малце, а кој не претерува?

Eh pusti Pepe... Go sakam kako igrac i kako spartanec, ama ova sho go napraj e ispod amaterizam. Dete malo da bese, kje svateshe deka go provociret da lapnit zolt ili eventualno 2 zolti. Crveniov bese ko kec na desetka i so zdravje nek si go nosit. Redno vreme e da si nabavit podolg fitilj.

BqRDMFsIgAAOY7x.jpg:large

Племе.:facepalm:
Извинете вака ама по долго гледање на сликава мене ми изгледа како да покажува со показалците, а не со средните прсти.

Извинете вака ама по долго гледање на сликава мене ми изгледа како да покажува со показалците, а не со средните прсти.
Па не ја глеј толку долго.:icon_lol:

Коа глеате у ултрасупердупер слоу мотион добивате по грешна слика за што се десило, посебно коа има контакт меѓу двајца играчи, just sayin

Црвениот со право досуден.Секој судија си има свој критериум нема ти што да се објаснуваш.Да е до мене ја на секој приговор би ги бркал надвор,се знае што му е улога на играчот.Едино капитените може да му се приближат и да разговараат со судијата,што е она урлање у фаца цел тим ко на бадник околу оган се собираат.Страшно

Абе претеруваше Милер со превртувањено по земја не заебавајте, како со нож в око да го прободиле. Лицемери едни, да беше Роналдо "Пичка, глумец, кремче, манекен, модел, нежен", ама сега дека Пепе го удира МИЛЕР ( голем *** ), и оправдано е се па дури и не глумел :pos:

А интересно е што само фанови на Барса и Баерн тврдат дека било чист црвен. :LOL: Причината се знае која е, да не ја кажувам за џабе. Луѓе пак ќе кажам, не ми е целта да го оправдам Пепе, факт е дека е амеба и дека нема грам памет, али зборуваме чисто за денешната ситуација каде најпрво Милер доби млак удар и тоа не во лицето туку во градите, барем на прв поглед така се виде, плус ненамерен беше, и потоа падна како покосен, за потоа Пепе да дојде и да дели правда. Океј, не е негова работа тоа, ама Пепе НЕ ГО УДРИ МИЛЕР! Значи како да ви се објасни дека НЕ ГО УДРИ???? Му се стави фаца у фаца само, нешто што на дерби дуелите помеѓу Барса и Реал го гледаме по 50 пати на една утакмица. Како прв пат да гледате фудбалски меч мајкуму стара, ко да не сте виделе вака да им се ставаат фаца у фаца. Абе на судии им се ставаат фаца у фаца а не па на играчи. Да го удреше ќе речев дека е заслужен картонот, ама вака неоправдано беше исклучен. Знам дека најлесна работа на светот е да го испровоцираш Пепе али у ситуацијава безвезе попи црвен.

ај објасни кај му исчезна болката за две секунди откако пепе го допре со глава и стана со брзина на светлината да се расправа ?

Да бе, требаше да го удри посилно. Извини Пепе, пробај посилно следниот пат да удриш со глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom