Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Мислам дека само ние на форумов збориме уште дали е пенал и дали имаш удар на Пепе. Не дека некој гледа Нигерија - Иран...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Погледни го видеово од 0.20 тука е ударот со глава , а претходно дали го удри по лице или врат сеедно , го удри и нема дилема.Црвениот го доби затоа што изиграваше орангутан.А ама Пепе НЕ ГО УДРИ МИЛЕР! Значи како да ви се објасни дека НЕ ГО УДРИ???? Му се стави фаца у фаца само
Брат не го удри како да ти објаснам. Значи сеа се објаснувам ко да сум некој HC фан на Португалија ама мразам кога некој зборува неправедно. Ова ти што ми го покажуваш е убер успорена снимка, на волку успорено допир изгледа како удар.Погледни го видеово од 0.20 тука е ударот со глава , а претходно дали го удри по лице или врат сеедно , го удри и нема дилема.Црвениот го доби затоа што изиграваше орангутан.![]()
Брат не го удри како да ти објаснам. Значи сеа се објаснувам ко да сум некој HC фан на Португалија ама мразам кога некој зборува неправедно. Ова ти што ми го покажуваш е убер успорена снимка, на волку успорено допир изгледа како удар.
За баварциве тоа е фаул и крај !!Брат не го удри како да ти објаснам. Значи сеа се објаснувам ко да сум некој HC фан на Португалија ама мразам кога некој зборува неправедно. Ова ти што ми го покажуваш е убер успорена снимка, на волку успорено допир изгледа како удар.
Здраво е кењањето. Мило ми е што сме од корист.За баварциве тоа е фаул и крај !!какви антипатични навивачи се еј, ми се кења од нив ..