СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека само ние на форумов збориме уште дали е пенал и дали имаш удар на Пепе. Не дека некој гледа Нигерија - Иран...

А ама Пепе НЕ ГО УДРИ МИЛЕР! Значи како да ви се објасни дека НЕ ГО УДРИ???? Му се стави фаца у фаца само
Погледни го видеово од 0.20 тука е ударот со глава , а претходно дали го удри по лице или врат сеедно , го удри и нема дилема.Црвениот го доби затоа што изиграваше орангутан. :)

Погледни го видеово од 0.20 тука е ударот со глава , а претходно дали го удри по лице или врат сеедно , го удри и нема дилема.Црвениот го доби затоа што изиграваше орангутан. :)
Брат не го удри како да ти објаснам. Значи сеа се објаснувам ко да сум некој HC фан на Португалија ама мразам кога некој зборува неправедно. Ова ти што ми го покажуваш е убер успорена снимка, на волку успорено допир изгледа како удар.

Овој Лев која гнаса од човек е...

Брат не го удри како да ти објаснам. Значи сеа се објаснувам ко да сум некој HC фан на Португалија ама мразам кога некој зборува неправедно. Ова ти што ми го покажуваш е убер успорена снимка, на волку успорено допир изгледа како удар.

A ме интересира,на пример писхопатов да го акнеше здраво,да му се споеа жиците и да му скршеше нос на пример на Милер ќе беше оправдан црвениот???

Како неможе да сфатите дека санкциите не се наменети само кога ќе се случи нешто страшно да се реагира, него се наменети и превентивно да се делува за да не се случи ништо...Зашто ондак се казнува обид за убиство на пример а убиство нема(апропо функцијата на казните)

Некои не ја сфаќаат поентата на санкциите.Самото однесување негово беше казнето....

Еве врати филмот кога го ишутира тој играчот у Шпанско и доби казна 10 утакмици,мислиш на играчот му беше нешто???? Ништо не му беше,него ни шутираше здраво,само по површината...Али не го казнија ради тоа дали играчов го болело,го казнија ради однесувањето девијантно и психопатско на Пепе..

Точка.

Али Меркелица денес беше топ.

Иако заврши 4:0 мене ми беше убер досадна утакмица. Германциве како на тренинг да беа, лабави до крај. Богов од другава страна, не мрда со тоа газот. Тапа.

Исто ко овие сега што се на тв, да се чудиш за кој да навиваш. Секако ќе испаднат од група, џабе се потат.

За баварциве тоа е фаул и крај !! :pos: какви антипатични навивачи се еј, ми се кења од нив ..

93419031-430x296.jpg

:D

И дај ќе ве молам престанете да се делите по екипни фан клубови на темиве. Ај цела сезона што ги читаме тие дискусии, па нема потреба и сеа да читаме како фановите на Барса ги хејтат Роналдо и Пепе и како фановите на Реал пуштаат видеа да докажат оти Меси бил педерче.

Да сум селектор на Гана, за мотивација на моите фудбалери, пред натпреварот против Америка би им го пуштил 12 Years a Slave.

Затоа ако се дава црвен границите за добиени црвени картони у кладилниците ќе беа 4.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom