СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
A be shto se zanesuvate...Germancite izgledaa kako da si imaat trening, i ne shto Pepe go izvadija, Portugalcite i so dvanaeset igrachi ke izgubea...Kako shto rekov Germancite izgledaa kako da se zagrevaat. Pomislite malku od ona shto go vidovme do sega.... konkurentite Brazil i Argentina se provlekoa, Holandija "strong", Shpanija de mode, Germancite so pola sila go pobedija Ronaldo.

@Stefan-kobe
Covek i da ti objasni,ti pak ne razbiras.Crveniot go dobi poradi udarot so glava dodeka Müller bese na trevata,a vo toj moment Müller nitu se pobuni nitu nisto.Dali toa go vide ili ne?
Spored napisanovo si go prespal toj del.

100 pati mi replicirase a ne si go videl toa,kakov lik si ti.

Nema potreba da mi repliciras sega so 'go vidov toa',bidejki ne go spomna vo nitu eden post toj segment.
Ќутии шлог го мавна Милер од јачината на ударот со глава

Немаше ни Ц од црвен, тоа е кога ќе му дадеш на судија да суди дерби на Светско, а до вчера ја судел Чукарички - Јавор

И Милер, да ти ебам играчот кој све мора да му дадеш на тацна

.... А робен и милер не можат и двајцата трофеј да освојат на светсково....

Ај провери дали ќе завршиме како диносаурусите........... Ти одма ги декласираш и едните и другите а уште не е завршено светското.

The #ManOfTheMatch for #GERPOR is THOMAS MULLER,а вие до утре јадете трици...

Пепе има среќа само што Милер колку толку е прибран,да беше некој балканец немаше главата да знае кај му е...

Кај напраи фаул,па уште со глава влага да се објаснува,абе да беше Колашинац таа главата купус ќе му ја напраеше!
Кој фаул бе не збори глупости, едвај го цивна со рака овој паѓа доле ко да му влегол некој со клизач.Срамота беше ова денес исто ко Хрватска.

Уште па факин меркел ја даваат у кадар 100 пати

Абе добро вие сериозно мислите дека тоа било класичен удар со глава. Едвај го пипна.

Ќутии шлог го мавна Милер од јачината на ударот со глава

Немаше ни Ц од црвен, тоа е кога ќе му дадеш на судија да суди дерби на Светско, а до вчера ја судел Чукарички - Јавор

И Милер, да ти ебам играчот кој све мора да му дадеш на тацна

Najdobar natprevar vo pogled na sudenjeto,bez razlika dali sudi na Vozdovac-Donji Srem.

Од немање авторитет кај некои судии има играчи како Пепе.
Нема врска, во оваа ситуација беше сосема непотребно покажување на било каков.
Пепе е идиот и очигледно е дека има проблем со контрола на емоциите на повеќето тензични натпревари, ама ова беше злоупотреба на неговото реноме и неускуството на судијата, од страна на Милер, што за мене е далеку поодвратно. Да се надоврзам на Stefan-kobe ова е нешто што се случува во скоро секое дерби кога е неизвесно (ако некој одглуми играч дефанзивецот да му оди во фаца со "не глуми, иначе( некоја глупа закана)" став), во Италија секое коло го има, уствари не знам за дефанзивец што не го направил тоа. Плус нормално е да се реагира кога противникот сака да ти одглуми удар.
Кога Бускец или Фабрегас го правеа истото, цел свет реагираше, што е сега разликата сега, што Пепе е во прашање?
За мене педерска тактика е да си игра на таа карта

Ај провери дали ќе завршиме како диносаурусите........... Ти одма ги декласираш и едните и другите а уште не е завршено светското.
Ај објасни ми како и Робен и Милер би освоиле трофеј на светсково? баш ме интересира...и да 2 и 3то место не се рачунаат како трофеј...

Najdobar natprevar vo pogled na sudenjeto,bez razlika dali sudi na Vozdovac-Donji Srem.
Најдобар да, непостоечки црвен, непостоечки пенал. Убаво вика Панчев секој контакт внатре во шест не треба да се свири

во Италија секое коло го има

Епа тоа е разликата... ШТО ОВА Е СВЕТСКО!

Во македонска трета лига паѓаат и боксови, дали тоа значи дека треба да се земат за критериум на нешто? Колку ти е глуп аргументот, чудо едно...[DOUBLEPOST=1402942985][/DOUBLEPOST]
Убаво вика Панчев секој контакт внатре во шест не треба да се свири

И ова значи ли дека во шесте метри треба MMA да се одвива? О Боже :facepalm:

A eве и едно бонус видео да се потсетите каков човек е Пепе:

MAJМУН!
за денешново...демек го удира по глава со рака ...паѓа и се врти ко покосен за 2 секунди покасна да рипне да се расправа без разлика на тоа што пред 2 секунди се тркалаше и се држеше за лица...да воопшто не изглуми милер!!!

Во македонска трета лига паѓаат и боксови, дали тоа значи дека треба да се земат за критериум на нешто? Колку ти е глуп аргументот, чудо едно...[DOUBLEPOST=1402942985][/DOUBLEPOST]

И ова значи ли дека во шест треба MMA да се одвива? О Боже :facepalm:
На костозглобна треба да се однесе Гетце, исто ко Ренди Ортон да му напраил зафат, до толку беше опасно

Последно уредено од модератор:
Ај објасни ми како и Робен и Милер би освоиле трофеј на светсково? баш ме интересира...и да 2 и 3то место не се рачунаат како трофеј...

Чекај, ти се читаш ли себе си?Што бараш од мене да направам?Како тоа можам јас да предвидам кој ќе освои титула а кој не?Може секој да е, секој има подеднакво шанси на крај крајава, вчера и Босанците на пример ги декласираа уште од самиот старт па испадна на крајот дека се екипа која може да покаже заби и на тим како Аргентина.Дај бе, добро еве нека ти биде, Милер и Робен нема да освојат титула, ај сега терај си понатаму и поштеди ме....

И ова значи ли дека во шесте метри треба MMA да се одвива? О Боже :facepalm:
тоа од пепе прееска беше ММА ????:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom