Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.951
- Поени од реакции
- 60.789
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како сум ја отворил темата.Од друга страна, Коста Рика е апсолутен аутсајдер, според мене еден освоен поен на крај би бил премија за репрезентацијата од Средна Америка.
Страшен логичар. Еден од подобрите во поново време.Дел боске = Прандели, Прандели = Дел боске факт
За да победи Италија треба Маркизио да распали од 20 метра.Кога Италија победува играчите на Јувентус се најзаслужни, кога Италија губи сите што не играат за Јувентус не ги бива.![]()
![]()
Пишав, читај горе.Уште не пишал некој дека Италија стандард игра слабо во групите а подоцна ќе стане првак?
и за да не изгуби Киелини да не е заспан...шала на страна денес он беше ужасен а и крив што го остави сам играчот што го даде голот...За да победи Италија треба Маркизио да распали од 20 метра.
Ти завидувам на оптимизмот, ама Италија ако стане првак со овој фонд на играчи јас гол ќе шетам на сред плоштад.Пишав, читај горе.
Само заборавив за Кандрева да пишам. Овој ја има истата ѕвезда како Абате да иде на Светско а да биде труп. Го гледам и човекот се што знае да направи е само да му даддес топка напред во фор и да трча по неа, друго нема ништо.