СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Италија Уругвај другар нема да мрднат на таа утакмица и ќе си ј пратат Англија кај што заслужува....2 порази,мизерна игра,без концепт...

Ако не мрдаат може Англија за инает да му ја даде 90 минута на Коста Рика и тие да одат понатаму со 6 бода. Многу комплицирана група е.

Steven Gerrard, he's done it again. Bravo za Suki samo da ne e nesto ozbilna povredata.

Сите шанси на Англија сега се во Италија, мора жабарите да ги тепат нивните 2 меча што преостануваат, а тие 2 разлика да ја тепат Коста Рика. Панчев и Калински 100 пати кажаа дека испаѓа Англија секако и они појма немаат излеа.
Нели се гледа меѓусебен дуел при ист број на бодови:confused:

Темиве ми се срање мене... фанови на една екипа хејтаат играчи на друга екипа, нешто што максимално не е поентата на фудбалов/СП

Фан на Англија иде контра Џерард
Фан на Шпанија1 контра Пике
Фан на Шпанија2 контра Рамос

итн.

Костарика и Италија -нерешено
Уругвај ја победува Италија .
Костарика минимално да изгуби од Англија , нерешено или победа.

Понатаму одат Уругвај и Костарика . :D

Не заслужи Уругвај 3 бода од оваа утакмица заради пристапот во второ полувреме ама па и ова Англичаниве се тешки тутурутки.Едвај некако успеаа да стигнат до 1:1 и буквално им подарија гол за 2:1 т.е Џерард им подари гол.Јас искрено и не очекував да направат нешто повеќе во оваа група и општо на светсково.Кога они не успеаа да направат некој позначаен успех додека во репрезентација играа играчишта како Тери,Фердинанд,Ешли Кол,Бекам,Лампард,Џерард итн. нема никогаш да направат.

Темиве ми се срање мене... фанови на една екипа хејтаат играчи на друга екипа, нешто што максимално не е поентата на фудбалов/СП

Фан на Англија иде контра Џерард
Фан на Шпанија1 контра Пике
Фан на Шпанија2 контра Рамос

итн.

сите останати сеирџии :icon_lol:

Шо кењате одлична асистенција Џерард имаше, да не саката тој голој да дава :facepalm:

Стиви Џи легендата.

Шампионски тим имаа, свињата Рој успеа со Хендерсон и коњот Велбек да ги направи права мизерија. Нека земат нека се убијат одма. Мислам, ја овде револтот го имам, господ знае што е во Англија. Незнам што воопшто НЕКОЈ виде во Рој? Па уште Калински ми го дрви ку*от цела утакмица за него.

Абе џабе калкулирате. Англија ко Англија, ќе си изгуби поштено и од Коста Рика и чао пријатно. :icon_lol:

Заебанција на страна, има шанси Англија. А тоа дека Италија и Уругвај ќе играат нерешено мало морген. На Уругвај ич не им одговара нерешено со Италија, голем ризик е. Шо ако стварно победи Коста Рика? А и Италија не може да ризикува со тоа, бидејќи доколку победи Коста Рика, Италија паѓа на второ место во групата. Така да, ќе се игра до смрт, како ќе излезе-ќе излезе. Уругвај после играва што ја покажа заслужува да биде пред Англија, макар и трето место да е.

Едит: На Уругвај им одговара нерешено само доколку Англија победи против Коста Рика.

Последно уредено:
:icon_lol:
tumblr_n7fosvkbQO1qz51y7o1_500.jpg

Еве со татко ми збориме и сеуште не ни е јасно која функција ја имаше Велбек вечерва на теренот.Џерард исто така,Јагиелка назад беше само декор заедно со Џонсон идиотот.Стерлинг на моменти премногу солираше и губеше топки,Стариџ себичен.

Едино Руни пробуваше нешто на моменти да направи,ама кога виде со какви коњи имаше работа,се откажа.

Ебати репрезентацијата во која секој игра за себе,нешто налик Камерунците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom