СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Абе колку е оичгледно дека го туркаат во 1/8 уругвај.Немој да мисе исили сеа некој со местење и сл. доволно било.ПРЕОЧИГЛЕДНО Е.Црвен што не смее да го свирни.Жолт и чао пријатно.Се е бизнис.не сум за италија немора да мисе на фрлате сите одма ама ова е срам што се случува последниве 2-3 год во футбалов

Му се виде по фацата ретардирана полурасплакана после дека направил глупост. Нема што да се чека. Идиот е.
Шо е до мене, нека праи шо сака за Уругвај. За Ливерпул не. Али сепак, innocent until proven guilty.

а овој робијашов со лактот сакаше да го помази малу

Како беше тоа italjuve? :D
Мерак ми е што испаднаа заради Прандели и педерската формација. Многу рано почна со бранење, ова нека им е казна.

Добро бе Пирло, кај на Буфон му центрираш?! :)

Како беше тоа italjuve? :D
Мерак ми е што испаднаа заради Прандели и педерската формација. Многу рано почна со бранење, ова нека им е казна.
Форца италјуве важи само за кога ќе победат...зар не научи до сега... :D

Абе мрш у пичку матер! Ајде само Германија и Холандија остануваат да ја спасат честа :D

Уште веруете дека Суарез го гризна? :icon_lol:

ТО БРЕ ГАЗИ ГИ !!! ... Кој мерак ми се направи , ебате пичарската репрезентација цела утакмица автобус.

Bq6djZnIAAAV0bK.jpg

Шансите за Германија да освои штотуку се зголемија повеќе пати со отпаѓањето на Италија :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom