СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Нека испаднат, ок. Нема проблем. Не покажаа ништо посебно. Ама ми се згади доживотно од Суарез и доживотно ќе навивам против Уругвај и Ливерпул и секој можен тим каде што потенцијално би играл. Животно. Нека оди нека се лечи. Кретен.

Oвој Годин коа сака дава гол од прекин :D

Ич не ги сакам жабарите, па и мило ми е најискрено. Ама од друга страна Европските репрезентации доживуваат прав дебакл до сеа.. :)

Ќе видиме од подобри снимки, може само намерно да му го направи тоа да го изнервира. Ќелини е познат по глумата.

Ти кога ке се изнервираш гризеш луѓе? Посебно кога играш фудбал? :)

Да бе, да се браниш е сосема нефудбалски, а да гризеш противнички фудбалер е фудбалска мајсторија. :)
Добро сега не заебавај и ти, сите што искоментираа тука контра Италија искоментираа поради тоа што жабариве легачеа цела утакмица. Како викаат, целта ги оправдува средствата ама ова на се личи само на фудбал не. Катастрофа, мизерија... Тоа што Суарез гриза е сосема друга работа, не е здрав во паметот.

Само ја ли не видов никакво гризење? Видов само како Суарез му налета со глава на Киелини,какво гризење какви пичкимајчини.
Цитро, само ти не виде.

Ќе видиме од подобри снимки, може само намерно да му го направи тоа да го изнервира. Ќелини е познат по глумата.

Не треси Киелини е познат по глумата,Суарез не е познат по гризањето така?

Ти кога ке се изнервираш гризеш луѓе? Посебно кога играш фудбал? :)
Ако го гризна нека му мавнат бан 7-8 натпревари. Ама ако го гризна. Ќе видиме снимки од други камери понатака.

Само ја ли не видов никакво гризење? Видов само како Суарез му налета со глава на Киелини,какво гризење какви пичкимајчини.
И да не го гризнал пак го удри со глава, за истото Пепе доби директен црвен.

Добро сега не заебавај и ти, сите што искоментираа тука контра Италија искоментираа поради тоа што жабариве легачеа цела утакмица. Како викаат, целта ги оправдува средствата ама ова на се личи само на фудбал не. Катастрофа, мизерија... Тоа што Суарез гриза е сосема друга работа, не е здрав во паметот.

Ти како фан на Мурињо ми збориш за катанаџо.

Пепе доби црвен за иста ситуација, ама добро Мексиканец е судијата. На Маркизио црвен му даде директен упте неможам да повервам господе боже колку само глупости напраја судиите на ова светско се поебаја. Ако се одржва во Бразил немора да значи дека секоја Јужно Америчка држава влегва со Црвен картон предност господе.

Не би ме изнанадило да прочитаме како судијава се удавил во кофа вода некаде на Сицилија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom