СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
ДРОГБА ЕФЕКТ БИЧЗ !!

АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ БРЕГ НА СЛОНОВА КОСКАААААА СЛО-НО-ВА КОС-КААА И АЈДЕ АЈДЕ АЈ .... не бе не иде некако..

Почело је...
tumblr_m0e71mPQpE1r03eaxo1_r1_400.gif
elephant%20fans-painted-ai-300%20(2).jpg

А ти реков не губи БСК вечер..[DOUBLEPOST=1402799164][/DOUBLEPOST]
Викав да ја купиме :vozbud:

се прашувам само кои 2 репрезентации ќе бидат таленти да изиграат бедна утакмица.
Која екипа има најмногу играчи од Јунајтед ? :D

се прашувам само кои 2 репрезентации ќе бидат таленти да изиграат бедна утакмица.
Кој може да изигра бедна утакмица,утре Франција боље не ја гледај,само дан биде ко со Англија денеска:D:Ама пак за утре мислам дека нема промаш,осеќам ќе биде тиња утакмица.

Некој од последната група ќе го упропасти светсково. Многу ми е сива таа група со Белгија, Русија, Алжир и Кореја. Ми мириса на минимум три, 0-0 мечеви:)

Е колку ги има ? Сериозно прашувам. Ван Гал не се рачуна.[DOUBLEPOST=1402799385][/DOUBLEPOST]"Кагава го нема на овој натпревар"-Коментаторов

@ManUtdChampions БОГОХУЛИЕ !!!
Ко шест се брои менаџер, нешто ко тројка у кошарка. Де бе ама озбилно сфаќаш ебате :D Во Англија се 4ца.

Ко шест се брои менаџер, нешто ко тројка у кошарка. Де бе ама озбилно сфаќаш ебате :D Во Англија се 4ца.
Не стварно ме мрзеше да рачунам, а на сериозно прашање очекувам сериозен одговор :D

А и ова Јапонциве аман више,од ко знам за нив ова им се дешава.ќе играат све супер,и наеднаш блокада.

не стемни и не раздени ги прегреавме телевизорите нека заврши ај побрзо ова

@Fastforza
10329101_1072967316076817_7348881012075678168_n.jpg

На трол фудбал сликава ја ставија !:D[DOUBLEPOST=1402799789][/DOUBLEPOST]
не стемни и не раздени ги прегреавме телевизорите нека заврши ај побрзо ова
Кога не си гледала НБА финале со време, сега ќе ти се прегрева ТВто..е тоа е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom