Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викав да ја купимеЕве го крилото од Савехоф![]()
Почело је...
![]()
Која екипа има најмногу играчи од Јунајтед ?Викав да ја купиме
се прашувам само кои 2 репрезентации ќе бидат таленти да изиграат бедна утакмица.
Холандија![]()
А ти реков не губи БСК вечер..[DOUBLEPOST=1402799164][/DOUBLEPOST]
Која екипа има најмногу играчи од Јунајтед ?![]()
Е колку ги има ? Сериозно прашувам. Ван Гал не се рачуна.[DOUBLEPOST=1402799385][/DOUBLEPOST]"Кагава го нема на овој натпревар"-КоментаторовХоландија![]()
Кој може да изигра бедна утакмица,утре Франција боље не ја гледај,само дан биде ко со Англија денескаВикав да ја купиме
се прашувам само кои 2 репрезентации ќе бидат таленти да изиграат бедна утакмица.
Некој од последната група ќе го упропасти светсково. Многу ми е сива таа група со Белгија, Русија, Алжир и Кореја. Ми мириса на минимум три, 0-0 мечевиВикав да ја купиме
Ко шест се брои менаџер, нешто ко тројка у кошарка. Де бе ама озбилно сфаќаш ебатеЕ колку ги има ? Сериозно прашувам. Ван Гал не се рачуна.[DOUBLEPOST=1402799385][/DOUBLEPOST]"Кагава го нема на овој натпревар"-Коментаторов
@ManUtdChampions БОГОХУЛИЕ !!!
Не стварно ме мрзеше да рачунам, а на сериозно прашање очекувам сериозен одговорКо шест се брои менаџер, нешто ко тројка у кошарка. Де бе ама озбилно сфаќаш ебатеВо Англија се 4ца.
Кога не си гледала НБА финале со време, сега ќе ти се прегрева ТВто..е тоа ене стемни и не раздени ги прегреавме телевизорите нека заврши ај побрзо ова