СП 2014 - Група Б (Шпанија, Холандија, Чиле, Австралија)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
4 аматерски индивидуални грешки и одма ван Гаал генијалецот го растурил Дел Боске, кој ќе ги чита овие од Јунајтед цело светско.

Koj ocekuvase vakvo nesto bravo Van Gaal!

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Од кај да почнам а да не згрешам ... цела кривица е на тој со бркот бел на клупа што е ... Како прво не повикува играчи како Негредо , Адуриз и Љоренте а ги зема Торес и Виља .... На утакмицава го вади Алонсо ејј , уште кога го извади му кажав на брат ми сега следи уште еден гол ... па Иниеста човече не се виде во утакмицава , Чави се гледа дека нема сила стави млад играч пушти го Фабрегас или Коке нека ора по средина оди на искуство а на спротивната страна искинаа младичиве од Холандија ... Пак уште го вади Коста го реди дегенон Торес ...

Рамос даде гол за титула у Лш и реши да не игра повеќе:pos:

Ја не памтам полош натпревар на дефанзивец во последните неколку години. Катастрофа!! КАТАСТРОФА!!!! Срамота за еден професионалец.

Рамос даде гол за титула у Лш и реши да не игра повеќе:pos:

Ја не памтам полош натпревар на дефанзивец во последните неколку години. Катастрофа!! КАТАСТРОФА!!!! Срамота за еден професионалец.
Среќа пике игра феноменално и не го претрчуваат ко мало дете...

4 аматерски индивидуални грешки и одма ван Гаал генијалецот го растурил Дел Боске, кој ќе ги чита овие од Јунајтед цело светско.
Не Венгер е бољи,ете имал осет за фудбал,не му требал Фабрегас.

првите два гола беа на негова душа, а како што гледаш баш тогаш е пишан коментарот

откога го извади Алонсо сите се изгубија слично како лани со Бразил кога беше исто отсутен, заедно со Иниеста клучни играчи

Барса ван форма и одма дебакл на Шпанија :) Страшно мотивирани холанѓаните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom