СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Абе друже, не значи дека ако не прекинал игра, не видел. Може мислел дека дајва ко и увек и ја оставил играта. Мислиш не можел да се заштити себеси и да кажел не видов? Видел, сто посто мислел дека е дајв тоа. Затоа не чини да имаш таква репутација.

@Down тоа е парадоксот друже :)
Нејмар лежеше и се виткаше ко покосен, не ги осеќал нозете и судијата мислел дека дајва ? Па слеп да си, ќе видеше дека со колено у грб му влага ...

Нејмар лежеше и се виткаше ко покосен, не ги осеќал нозете и судијата мислел дека дајва ? Па слеп да си, ќе видеше дека со колено у грб му влага ...
Нејмар лежи и се витка како покосен во 100% од случаите, колку и да го поштувам ко фудбалер, така си е. И Ешли Јанг прошлава сезона го испокршија во неколку наврати па немаше ни пауза за играта, а што е најлошо па паузираше после тоа ради повреда али коа ќе си створиш репутација ко дајвер ќе им збоктисаш кога тогаш на судиите.

Немој да го правдаш ѓубрето Карбаљо.
A smiling Carballo then explained to the Guardian and Observer’s chief football writer, Daniel Taylor, why he could not talk in detail about his performance, or the challenge from Juan Zúñiga that ended Neymar’s World Cup. “Unfortunately I cannot talk about it. I would like to but the rules do not allow it. We did a Fifa open day for the referees at the start of the tournament and we were all very open that day. I can talk to you about Manchester United or Chelsea or José Mourinho or anything else, but not this, thank you.”

Пирло дислајкс дис

world-cup-2014-54-6495277649231872-hp.gif

Нејмар лежи и се витка како покосен во 100% од случаите, колку и да го поштувам ко фудбалер, така си е. И Ешли Јанг прошлава сезона го испокршија во неколку наврати па немаше ни пауза за играта, а што е најлошо па паузираше после тоа ради повреда али коа ќе си створиш репутација ко дајвер ќе им збоктисаш кога тогаш на судиите.
И Робен да беше, судијата да видеше мораше да свирне фаул и картон да даде.. Не може онаков старт да го сметаш за дајв не ме јеби ...

И Робен да беше, судијата да видеше мораше да свирне фаул и картон да даде.. Не може онаков старт да го сметаш за дајв не ме јеби ...

Судијата мислиш 100% од случаите може да види се у детаљ? На некој начин и сам си е крив Нејмар, го научија како дајвер и нормално нема да ти суди фаул. Не за џабе постои онаа the boy who cried wolf :icon_lol:

Џабе се расправате, судијата даде предност оти Бразил повлече контра. Е тоа шо не му даде жолт на Зунига од ко заврши акцијата му беше грешка

Знае ли некој да не случајно има видео бим во парк ?

171 - The 1998 World Cup saw more goals than any other tournament. So far, there have been 159 in 2014.

12 гола на 4 утакмици а? По 3, могуче е бар да се израмни. :)

На мојата PES 2013 „симулација“ на првенството, сите полуфиналисти отпаднаа у групите. :pos:
Не може да е случајно! :гик:
И ако одиме по таа reverse логика, Холандија имаше најслаб учинок (едина со 0 бодови), што значи... :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom