СП 2014 Бразил - генерална дискусија

На претходните 2 СП (во Германија и Ј.Африка) првите голови на натпреварувањето ги постигнале леви бекови .. Традицијата беше продолжена и на ова СП благодарение на Марсело :D
b6vEARq.jpg

Chekaj da vidite Mesi koga ke pochne da igra, shto e sudenje...pogledni go nakrivo sudja sviri faul za pizdata.

Сега има прилог на ХРТ за Сао Паоло , во тешки мизерни услови живеат жителите . :(

Не знам што сте изненадени,ко да не знаете каква сиромаштија владее у Бразил,а за промена може и кај нас да свртите глава да видите овде тек у какви услови живееат луѓето.

Ќе ви ја заклучам темава да не дробите тука за време на утакмица, туку во таа за групната фаза.

Виеле данке

Судиите стандардно алатки недоквакани со кои лесно може да се манипулира. Морало да има и судии од Океанија и пичкесиматерија. Живти све... Многу е лесно, кога таков судија ќе заебе, да кажеш дрво е овој, од Тунгузија е. Затоа многу е по лесно на таквиот пион да му се дадат инструкции како да суди, пошто после доста ќе може да се извади на потекло од нефудбалски регион.Од Антартик има ли застапен судија?
Абе стај најбољи судии и готово. Али тие се потешки за да дресирано слушаат упатства од Блатер.

Два меча скандалозно судење или во најмала рака далеку испод нивото на СП.

Google Doodles за секој меч ! :cuc: :vozbud:

Првиот гол од РвП со глава страшно добар гол, можеби еден од најубавите за мене што сум ги видел. Која орентација за она треба да ја имаш страшно нешто.

свака му част на РВП го искина со глава, ваков меч само можеше да се посака.
Него, Даре брат ќути си поарно да не те остае Маја пред врата да спиеш. Кои ѕверови се Панчев и Златко. :icon_lol:
10366240_685198711515543_6646172051313924391_n.jpg

Ауууу не го очекував ова од Шпанија. Ги направија мало дете кое плаче за сладолед. Какви голови дадоа Холанѓаните нек си ибе мамата. Рубен беше страшен спринтер за петтиот гол мислам дека беше.

Туку, дајте да им кажеме на МТВ Дарко Панчев повеќе да не коментири на натпревари од било каков вид. Едностно прост е и нема речник за такво нешто.[DOUBLEPOST=1402697204][/DOUBLEPOST]
Првиот гол од РвП со глава страшно добар гол, можеби еден од најубавите за мене што сум ги видел. Која орентација за она треба да ја имаш страшно нешто.

Јас мислам дека може да биде прогласен за најдобар гол на ова првенство.

Доколку Бразил и Шпанија играат и понатаму како на првите натпревари мозам да казам уште сега дека шампион ке биде или Германија или Аргентина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom