СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Пријателски утакмици у очи светско е најлоша работа што ја има FIFA направено. И овие па селекцииве не знам кој ѓавол ги тера да играат у најсилен состав пушти ги нека истрчаат тие што планираш да ги отпишеш тие ем највеќе ќе гризаат ем нема да ти биде криво ако го повредат. Или пак нека играат пријателски меѓу себе само репрезентации што ќе играат на мундијалот, а не Италија со Ирска тој па копачот Ирецот као му влага остро чиниш Пепе му влага на играч од Барселона. А во случајот со Мексиканецот он сам си е крив пошто кај си става сам нога у оган, можеше и Еквадорецот да го повреди
Никој не ги тера репрезентациите да играат пријателски утакмици.

Пријателски утакмици у очи светско е најлоша работа што ја има FIFA направено. И овие па селекцииве не знам кој ѓавол ги тера да играат у најсилен состав пушти ги нека истрчаат тие што планираш да ги отпишеш тие ем највеќе ќе гризаат ем нема да ти биде криво ако го повредат. Или пак нека играат пријателски меѓу себе само репрезентации што ќе играат на мундијалот, а не Италија со Ирска тој па копачот Ирецот као му влага остро чиниш Пепе му влага на играч од Барселона. А во случајот со Мексиканецот он сам си е крив пошто кај си става сам нога у оган, можеше и Еквадорецот да го повреди

Одамна не сум прочитал поглупо мислење. Без тие пријателски тимовите не само што ќе бидат со 10 пати послаб перформанс на самото СП туку и повредите ќе бидат 10 пати поголеми. Друго е да изиграш 3 меча со „лесно темпо“ него директно да отидеш на меч кај што треба да го дадеш максимумот.

Одамна не сум прочитал поглупо мислење. Без тие пријателски тимовите не само што ќе бидат со 10 пати послаб перформанс на самото СП туку и повредите ќе бидат 10 пати поголеми. Друго е да изиграш 3 меча со „лесно темпо“ него директно да отидеш на меч кај што треба да го дадеш максимумот.
Може да си се поделат меѓу себе со лесно темпо бе. :D Ама така нема да има пари од телевизија. :icon_lol:

Најверојатно и Рибери ќе го пропушти светското....Лекип шпекулира денеска...

Многу повреди нек си ибе мајката..Ај французите барем Жиру и Бензема ги имаат...:D

во право си не мора ни Светско да се игра

нека си изиграат на плејстејшн тренерите, ќе си наместат таму инџурис офф и нема шанси да се повреди некој

Официјалниот список за Италија. Го нема Џузепе Роси. :facepalm:

Attachments

• 10435942_732630723426127_4952083979408516443_n.jpg
    10435942_732630723426127_4952083979408516443_n.jpg
    42,8 KB · Прегледи: 24
The England team visited an orphanage in Portugal today.

"It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Carlos, aged 6.

The England team visited an orphanage in Portugal today.

"It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Carlos, aged 6.
Никогаш не сум навивал за Англија,али форава е стварно веќе преискористена последните 2-3 натпреварувања.....

И јас дојдов за ова да го постирам. Добро интересно е вака да се нашалиме, ама ај сега да ве видам без гуглање кажете ми кој освои МЛБ,НФЛ и МЛС последнава сезона.
:icon_mrgr:

И јас дојдов за ова да го постирам. Добро интересно е вака да се нашалиме, ама ај сега да ве видам без гуглање кажете ми кој освои МЛБ,НФЛ и МЛС последнава сезона.

А за НБА и НХЛ не прашваш :D

Сихокс само НФЛ гледам од америте :icon_mrgr:

Е ајде бе кој освои НХЛ лани и кои екипи останаа во НХЛ годинава знаеш ? :D (добро можда знаеш ама и некои од овие знаеа :D )

pred dve godini mislam дека освои Ванкувер, а лани Чикаго :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom