dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
ЛА Кингс тепаа пред 2 годиниpred dve godini mislam дека освои Ванкувер, а лани Чикаго![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛА Кингс тепаа пред 2 годиниpred dve godini mislam дека освои Ванкувер, а лани Чикаго![]()
Па добро сигурно нема да ме видиш со дрес од НФЛ или МЛБ кај шо шетам и рандом дискутирам за тема за која врска немамИ јас дојдов за ова да го постирам. Добро интересно е вака да се нашалиме, ама ај сега да ве видам без гуглање кажете ми кој освои МЛБ,НФЛ и МЛС последнава сезона.
![]()
Овој па види го што ми збориво право си не мора ни Светско да се игра
нека си изиграат на плејстејшн тренерите, ќе си наместат таму инџурис офф и нема шанси да се повреди некој
Верувај има многу фаци низ скопјево што имаат МЛБ капчињаПа добро сигурно нема да ме видиш со дрес од НФЛ или МЛБ кај шо шетам и рандом дискутирам за тема за која врска немам
Сакаш да кажеш дека Марсел Јансен ќе игра лев бек?Loew gi prati doma : Volland,Mustafi i Schmelzer.
ДурмСакаш да кажеш дека Марсел Јансен ќе игра лев бек?
Или Лам?
Iskreno ne znam kakva mu e namerata ama ne bi me cudelo i Lahm da bide lev bek.Desen bek Boa,Howedes i Grosskreutz moze da igraat.Сакаш да кажеш дека Марсел Јансен ќе игра лев бек?
Или Лам?