СП 2014 Бразил - генерална дискусија

И јас дојдов за ова да го постирам. Добро интересно е вака да се нашалиме, ама ај сега да ве видам без гуглање кажете ми кој освои МЛБ,НФЛ и МЛС последнава сезона.
:icon_mrgr:
Па добро сигурно нема да ме видиш со дрес од НФЛ или МЛБ кај шо шетам и рандом дискутирам за тема за која врска немам

во право си не мора ни Светско да се игра

нека си изиграат на плејстејшн тренерите, ќе си наместат таму инџурис офф и нема шанси да се повреди некој
Овој па види го што ми збори :facepalm:
Ја реков ако веќе прават контролки да направат против репрезентација што исто така ќе игра на СП за да бидат претпазливи и едните и другите, а не против некоја небитна репрезентација што ќе ти влага со отворена копачка на 10 дена до почеток на Светско.

Па добро сигурно нема да ме видиш со дрес од НФЛ или МЛБ кај шо шетам и рандом дискутирам за тема за која врска немам
Верувај има многу фаци низ скопјево што имаат МЛБ капчиња :D

Последно уредено:
Леле колку се изгубени овие со Реал дресовите. Аматерска верзија на dumb and dumber дефинитивно. :pos:

Не знам шо ги закачаат момците, ги гледаат отепани, дрес од Реал носат, па уште и прашања им поставуваат. :icon_mrgr:

Loew gi prati doma : Volland,Mustafi i Schmelzer.

Што се случи со анализите, не знаев кај да прашам, кога ќе ги ставаме?

Сакаш да кажеш дека Марсел Јансен ќе игра лев бек?
Или Лам?
Iskreno ne znam kakva mu e namerata ama ne bi me cudelo i Lahm da bide lev bek.Desen bek Boa,Howedes i Grosskreutz moze da igraat.
Inaku vcera igrase Durm,mozebi nego ke go forsira.

Lahm,Hummels,Boateng,Grosskreutz mi izgleda najdobro.:pipi:

Каков Дурм не трипајте.
Ја мислам дека ќе си го игра Лам лев бек а Ботенг десен... Во неколку наврати има изјавено дека најкорисен е Лам лево.

Боатенг-Хумелс-Мерцезакер-Лам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom