СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Е ова е веќе за казна,мада е уште од 2006 година.....Пријателска утакмица Италија - Хрватска во Ливорно. Ливорно е најпознато и најголемо комуњарско упориште во Италија.Навијачите на Ливорно се познати како жестоки комуњари и ова е одговор на знаме со ликот на Тито што го извадија 10тина минути пред тоа. :cool::D

kukasti-kriz-na-travnjaku-osjeckog-gradskog-vrta-900x600-20071145-20101019004618-41669.jpg

Да го прочиташе тоа што го постираше ќе видеше дека е уште од пред прадедо му на Павелиќ да бил во гаќите на неговиот татко.(y)

Да бе, кукастиот крст од Итлер не е во негативна конотација од Итлер, него од бронзено доба (нели, го има way way back).

Се знае од кои кретеноидно мороноидни суштества е „За дом спремни!“. Анте Павелиќ, Јуре Францетиќ и Рафаел Бобан. Пред нив, не е проблемот...:icon_mrgr:

Kaznata si ja zasluzi po svoja zasluga.Igrac so ogromno iskustvo takvi gluposti da pravi e ludost.
Toa 'vo afekt' moze da mu ja namali kaznata na 9 natprevari.

Sega i Mandzo go nemaat vo prviot natprevar,za glupost i dvajcata kazneti.

Да бе, кукастиот крст од Итлер не е во негативна конотација од Итлер, него од бронзено доба (нели, го има way way back).

Се знае од кои кретеноидно мороноидни суштества е „За дом спремни!“. Анте Павелиќ, Јуре Францетиќ и Рафаел Бобан. Пред нив, не е проблемот...:icon_mrgr:

Ти па од сите бошњо што се буниш против нив :D .....Никој во историјата на целиот твој народ не направил повеќе за да ве заштити од четнички масакри од тие кретеноидно мороноидни суштества. ;)
Не се срами....допиши ги и Куленовиќ - вториот човек на НДХ и шефот на дипломатијата Алајбеговиќ и многу други :love:

Ако е за дом спремни проблем....онда е и шаховницата проблем и тробојницата и химната и валутата.А не гледам некој многу да се буни против тие симболи. :rolleyes:
И онака 90% од луѓето надвор од Хрватска не ни имаа слушнато за позивот,ниту пак знаеа што и од каде.Тој е фашистички толку колку што некој сака да го прикаже.....а гле чуда тоа беа типци што се презиваат Јовановиќ и Стевановиќ.

Знаете ли каде се продаваат карти за Светското првенство во Бразил?
Или некоја агенција да нуди аранжман за таму летово?

Знаете ли каде се продаваат карти за Светското првенство во Бразил?
Или некоја агенција да нуди аранжман за таму летово?

fifa.com, но многу тешко да дојдеш до карти. А и не верувам дека ќе има наша агенција што ќе нуди такво нешто иако би било добро да има такво нешто.

fifa.com, но многу тешко да дојдеш до карти. А и не верувам дека ќе има наша агенција што ќе нуди такво нешто иако би било добро да има такво нешто.

Поради кои причини е тешко да стигнам до картите? Само картите ме интересираат, за превозот до таму ќе се снаоѓам.

Поради кои причини е тешко да стигнам до картите? Само картите ме интересираат, за превозот до таму ќе се снаоѓам.

Поради кои? Поради големата заинтересираност нормално, ќе успееш да дојдеш до карта можеби на пример за Иран - Нигерија. Сепак ти обиди се за некој подобар натпревар па со среќа.

Поради кои? Поради големата заинтересираност нормално, ќе успееш да дојдеш до карта можеби на пример за Иран - Нигерија. Сепак ти обиди се за некој подобар натпревар па со среќа.

Би сакал Хрватска да ја гледам. Или Босна и Херцеговина. Дали знаеш некоја агенција босанска или хрватска што нуди превоз до таму со се карта?

Би сакал Хрватска да ја гледам. Или Босна и Херцеговина. Дали знаеш некоја агенција босанска или хрватска што нуди превоз до таму со се карта?

Ако се обраќаш кај Босанци може да те однесат у Австралија а не у Бразил.

Е де бее па ти не се ваљда до толку неписмени... :D:D:D

Се шалам. Го знаеш вицон, се тркале Црногорец и Босанец на 100 метри и никој не победил. Зошто? Па Црногорецот се откажал а Босанецот се изгубил. :D

За Хрватска можеби за со Камерун ќе најдеш карти....мислам дека некаде имав прочитано дека уште многу карти се останати непродадени за тие утакмици.
За со Мексико,а посебно Бразил нема шанса.
БиХ сигурно по таа логика би требало да има карти за со Иран и Нигерија.

Ако се обраќаш кај Босанци може да те однесат у Австралија а не у Бразил.
Е де бее па ти не се ваљда до толку неписмени... :D:D:D
А ви текнува кога БИХ играше у гости со Литванија, некој од тоа босанчеросите отишол во Летонија:
http://kajgana.com/navivachi-na-bih-ja-promashile-drzhavata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom