СП 2014 Бразил - генерална дискусија

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

И тогаш @RickyLFC9 рече дека ќе го казнат само во Уругвајската репрезентација, ќе продолжел да игра за Ливерпул :icon_lol:

Извини што те тагнав, само ти го штитеше во подфорумов :pipi:

ќе продолжел да игра за Ливерпул :icon_lol:

Сигурно ќе има жалба од Ливерпул, очекувам да ја намалат на 2 месеци те. до почеток на Премиер лига.

Сега ме фати жал. :(

Некои психијатри велат дека нема нормални, има само луди и непрегледани. :)

Не знам какви се правилата дали жалбата го одлага почетокот на казната, но ако го одлага, поднесување жалба од Ливерпул може да биде и лошо за нив ако им ја одбијат и казната почне да тече некаде, да речеме од септември.

Строго или не, одличен играч дефинитивно со проблеми, а и ептен е на пик земен од целиот фудбалски свет, а тоа некако уште полошо делува по него.

Прогнозирав 6-8 испаднаа 9 мање више се очекуваше тоа. Ќе има сигурно жалба за овие 4 месеци пошто му доаѓа до ноември скоро. Ќе му намалат мислам и ќе биде до средина на септември максимум.
И сеа глеаш следен што ќе скрши нога казна 3-4 утакмици. :)

Such behaviour cannot be tolerated on any football pitch, and in particular not at a FIFA World Cup when the eyes of millions of people are on the stars on the field.
Многу јасно.

Исто така ќе треба да плати и парична казна од 100,000 швајцарски франци.

Редно беше ваква казна да јади Луис. Се знае дека зелениот терен е за фудбал, а не за пропратни глупости кој тој ги напрај едно добри 4-5 пати. Јас да би бил 8 би го казнил да размисли со та глата празна, другиот пат. Нека одмара до декември сега.

Малку му е, малку му е и паричната казна. Цела плата што ќе ја земе од Ливерпул да ја даде во добротвоорни цели и во психијатриски болници.

Прогнозирав 6-8 испаднаа 9 мање више се очекуваше тоа. Ќе има сигурно жалба за овие 4 месеци пошто му доаѓа до ноември скоро. Ќе му намалат мислам и ќе биде до средина на септември максимум.
И сеа глеаш следен што ќе скрши нога казна 3-4 утакмици. :)
чекај ова 9 наптревари за уругвај суспезнија или 9 вкупно...

Иначе мислам дека за кршење нога нова казна би било да биде играчот суспендиран онолку колку што другиов ќе осуствува од терените... такви нешто муабети вртеа по нетов пред некое време...

9 samo za Urugvaj. Poso nema sansi da izigraat devet utakmici za 4 meseci.
T.e. ima ako stignat do kraj tuka na SP i posle prijatelski bla bla ama ne veruvam. Kaznata za vo Urugvaj nema sansi da ja namalat a za drugovo mislam ke mu namalat nesto.inace ako ima zalba ke moze da igra so Kolumbija pretpostavuvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom