Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го казнат за Уругвај да не игра 2 години најверојатно.
Со среќа на Барса ако го купи, а ако го касни Пепе, можи да остани и без заби![]()
Си има проблем и на моменти не е свесен што прави, а е должен и може да биде свесен, пошто нели не е ментално ретардиран и како возрасна и одговорна личност тоа и се бара од него. Во случајов како отежнителна околност треба да се земе фактот што Суарез сам му појде на Киелини. Ова не беше ситуација која ја налага играта (корнер мешаница, на пример). Шо му оди Суарез толку блиску ко знае дека си има проблем и може да направи такво нешто? А ако веќе тоа му е во крвта и неможе а да не го прави, па немора да игра фудбал, пошто еве не е способен да ги следи основните правила во фудбалот.Mozhebi chovekot navistina si ima problem i vo momenti ne e svesen shto pravi.
Bi trebalo FIFA da ja zeme vo obzir negovata dushevna sostojba? ili ednostavno da mu ja unishti karierata.
по џеб само и тоа да го чеша цела година да видиш како ке му дојде памет.Си има проблем и на моменти не е свесен што прави, а е должен и може да биде свесен, пошто нели не е ментално ретардиран и како возрасна и одговорна личност тоа и се бара од него. Во случајов како отежнителна околност треба да се земе фактот што Суарез сам му појде на Киелини. Ова не беше ситуација која ја налага играта (корнер мешаница, на пример). Шо му оди Суарез толку блиску ко знае дека си има проблем и може да направи такво нешто? А ако веќе тоа му е во крвта и неможе а да не го прави, па немора да игра фудбал, пошто еве не е способен да ги следи основните правила во фудбалот.
Во случајов треба потешко да се казни, а не полесно. Само веќе е видено дека казната од неиграње на X натпревари не носи резултат, според тоа треба некоја друга казна што ќе биде ефикасна. Е сега каква казна ќе биде ефикасна не знам, можеби маска...![]()