- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Абе кај моторот не е во гепек е ама да не беше од страна во гепекот во крилотосум заборавил малку.... ај кажи ми тристачот резервна кај му стоеше? во мотор? или позади од доле?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе кај моторот не е во гепек е ама да не беше од страна во гепекот во крилотосум заборавил малку.... ај кажи ми тристачот резервна кај му стоеше? во мотор? или позади од доле?
Не треба нов да се стави мислам дека не е повеќе од 10 денари.Dali moze da se izvadi tubeless ventil od bandaz i posle da se vrati?
Дали може некој да ми каже колку е ребрасти каиш за ровер 200 1.4?
Одјавена кола од еден град, треба да се реѓистрира во друг... Моментално е без табли.
Колку време може да се вози без табли, или не може? или ќе треба да ладиме некој......?
A што уствари се пробни талички?незнам точно, ама не би требало да појде повеќе од 2.000 денари...
не смееш ни 1 минута да ја возиш... си има пробни таблици акао сакаш, земи и вози со нив...
A што уствари се пробни талички?
тоа се таблици за пробно возење. се купуваат со одредено време траење. мислам дека беше 3 дена или 5.. така нешто... и коштаат околу 100 евра. ти издаваат такви таблици кои се уствари исштампани на хартија, ги ставаш од внатре на шофершајбна и пандур не те дира по тоа прашање.
Само што кај нас или не ги купуваат, или ги купуваат еднаш, ги користат засекогаш. Јас извадив во 2004-та пробни за фиестата (ја увезив од Германија) а после вујко ми ги користеше во уште 10 возила најмалце. И да, 25 евра се, и важат за една релација...тоа се таблици за пробно возење. се купуваат со одредено време траење. мислам дека беше 3 дена или 5.. така нешто... и коштаат околу 100 евра. ти издаваат такви таблици кои се уствари исштампани на хартија, ги ставаш од внатре на шофершајбна и пандур не те дира по тоа прашање.