Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да видам едно рено клио дизел. е се има 1390 кубици и 76 коњи. некако слабо ми изгледа за дизел пошо досега сум сретнал само над 1900 кубици?

како се викаше словенсакана страна за половни автомобили?

Се двоумам меѓу две коли hyundai lantra 1.6 96 год. и rover 200 benzin 1.4 98 год. која е подобра во мотор и вожња??? и имам слушнато дека некј ровери имале хонда мотори како можи да се провери????

Се двоумам меѓу две коли hyundai lantra 1.6 96 год. и rover 200 benzin 1.4 98 год. која е подобра во мотор и вожња??? и имам слушнато дека некј ровери имале хонда мотори како можи да се провери????
Некој те лажел... Rover беше во сопсвеност на BMW до пред 2 години кога ја продадоа на Кинези. Така да муабето од хонда мотор ич не држи вода. Од BMW дефинитивно :)

Која е подобра незнам, мада од двете јас не би зел ни едно.

Имам фијат Мареа 1998 год пред една недела сите стрелки откажаа доколку не ја запалам остане само на дадено контакт стрелките се во функција се приметува по горивото и температурата, а доколку ја запалам колата после 5 секунди сите стрелки пагаат дали има некој сто мозе да ми помогне околу мојот проблем. Благодарам однапред.

Некој те лажел... Rover беше во сопсвеност на BMW до пред 2 години кога ја продадоа на Кинези. Така да муабето од хонда мотор ич не држи вода. Од BMW дефинитивно :)

Која е подобра незнам, мада од двете јас не би зел ни едно.
Honda motori se :)

Имам фијат Мареа 1998 год пред една недела сите стрелки откажаа доколку не ја запалам остане само на дадено контакт стрелките се во функција се приметува по горивото и температурата, а доколку ја запалам колата после 5 секунди сите стрелки пагаат дали има некој сто мозе да ми помогне околу мојот проблем. Благодарам однапред.

Имаш проблем со струјата. Или масата или некаде губи струја. Оди на автоелектричар, ќе среди.

Сигурен си?
Имаш некој проблем со електрониката и компјутерот... најчесто тоа го прави поради спој на маса и трошење на целата енергија. Светла ти се вклучуваат? Работи остатоот од електрониката? Ако е така (се си работи нормално освен таблата) е поситен дефект. Ако не е... има сериозен проблем. Најпаметно носија на електричар.

100%.
75 носи BMW механика, како и Мини. 200 и 400 сериите се наследени од Хонда и во тие годишта си одеа како што си беа во оригинал така да кажеме. Со Хонда механика. Баш пред некој ден еден колега сервисираше 200-ка и тоа го муабетевме...

100%.
75 носи BMW механика, како и Мини. 200 и 400 сериите се наследени од Хонда и во тие годишта си одеа како што си беа во оригинал така да кажеме. Со Хонда механика. Баш пред некој ден еден колега сервисираше 200-ка и тоа го муабетевме...
Значи добри мотори имат? ми препорачваш да земам таков?

или компјутерот ги ебе кокошките или бравата за палење. кажи ми само уте еден податок, кога палиш (верглаш) дали и тогаш пагаат стрелките или стојат, или па откако ке запалиш се вракаат па отпосле пагаат?

Не знам дали прашањево е за тука, дали некој знае кај може да се најде антифриз Aral G12 +? Барав на повеќе места и никако да најдам.

kaj ima avto lakovi vo sprej najgolem izbor? ili nekade vo skopje nekoj da puni boja vo sprej? mi treba nekoja temno siva boja ko grafit taka nesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom