Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој те лажел... Rover беше во сопсвеност на BMW до пред 2 години кога ја продадоа на Кинези. Така да муабето од хонда мотор ич не држи вода. Од BMW дефинитивноСе двоумам меѓу две коли hyundai lantra 1.6 96 год. и rover 200 benzin 1.4 98 год. која е подобра во мотор и вожња??? и имам слушнато дека некј ровери имале хонда мотори како можи да се провери????
Honda motori seНекој те лажел... Rover беше во сопсвеност на BMW до пред 2 години кога ја продадоа на Кинези. Така да муабето од хонда мотор ич не држи вода. Од BMW дефинитивно
Која е подобра незнам, мада од двете јас не би зел ни едно.
Имам фијат Мареа 1998 год пред една недела сите стрелки откажаа доколку не ја запалам остане само на дадено контакт стрелките се во функција се приметува по горивото и температурата, а доколку ја запалам колата после 5 секунди сите стрелки пагаат дали има некој сто мозе да ми помогне околу мојот проблем. Благодарам однапред.
Сигурен си?Honda motori se![]()
Имаш некој проблем со електрониката и компјутерот... најчесто тоа го прави поради спој на маса и трошење на целата енергија. Светла ти се вклучуваат? Работи остатоот од електрониката? Ако е така (се си работи нормално освен таблата) е поситен дефект. Ако не е... има сериозен проблем. Најпаметно носија на електричар.Имам фијат Мареа 1998 год пред една недела сите стрелки откажаа доколку не ја запалам остане само на дадено контакт стрелките се во функција се приметува по горивото и температурата, а доколку ја запалам колата после 5 секунди сите стрелки пагаат дали има некој сто мозе да ми помогне околу мојот проблем. Благодарам однапред.
Значи добри мотори имат? ми препорачваш да земам таков?100%.
75 носи BMW механика, како и Мини. 200 и 400 сериите се наследени од Хонда и во тие годишта си одеа како што си беа во оригинал така да кажеме. Со Хонда механика. Баш пред некој ден еден колега сервисираше 200-ка и тоа го муабетевме...
Имам фијат Мареа 1998 год пред една недела сите стрелки откажаа доколку не ја запалам остане само на дадено контакт стрелките се во функција се приметува по горивото и температурата, а доколку ја запалам колата после 5 секунди сите стрелки пагаат дали има некој сто мозе да ми помогне околу мојот проблем. Благодарам однапред.