Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали е прашањево за темава,ама која е најдобра авто школа според вас? Нешто слушнав добри коментари за мобилити и кекец.Ваше мислење?

Дечки ме интересира дали некој знае каде се продава Кастрол? Има во Куманово неколку што продаваат ама не ми се сигурни затоа што знам многу луѓе што им е продадено фалц уље. Дали има некој купувано Кастрол и од кај е најсигурно да се земе?
Ако не да си земам Репсол од Макпетрол, најпроверено за квалитет бар кај нас..

Zdravo, sakam da kupam dizel zatoa sto planiram da gradam i planiram sam po malku da rabotam i sto mozam od material sam da si vozam. Ke pravam dosta km pa zatoa sakam da prasam koj dizelski motor bi mi preporacale TDI od vw, JTD od Fiat ili HDI od psa. Prasav nekoliko mehanicari i site različno mi preporacaa. Edniot veka jtd e poizdrzliv od TDI , drugiot vika HDI e podobar taka da neznam komu da veruvam
1.9 oбичен дизел билo кoј.Тди,хди,јтд се кaде кде пoзaебaни oд клaскa дизел.Кoлку пoвеке букви тoлку пoвеке глaвoбoлки

Каде се продаваат во Скопје КАПАЧИЊА за бандажи? Конкретно за VW ми требаат.

Имам проблем со вентилаторот за хладњак на Пежо 206, има луфта моторчето што ја врти перката на вентилаторот пред хладњакот, некој совет за мајстор за ова да го среди ? Треба да се замени лагерче некое сигурно...

Каде се продаваат во Скопје КАПАЧИЊА за бандажи? Конкретно за VW ми требаат.
Јас имам едни ама мислам не се капачиња туку лепенки. Цврсти се не обични стикери. Да се приберам дома, ќе ти ги сликам.

Во потрага сум за земање на половен градски автомобил, ако некој има или имал некој од следниве модели нека пише ако сака дали имаат некоја посебна мана и како одат ценовно околу одржување. Јас барам да земам бензин на помала километража над 2007-8 година.
1.Renault twingo 1.2 2007-2014
2. Opel Corsa D 1.0 ili 1.2
3. Fiat Grande Punto 1.2 16в (најчесто се со 8в)
4.Kia Picanto 1.1 2009
Или предлог за некој друг модел и бренд.

Во потрага сум за земање на половен градски автомобил, ако некој има или имал некој од следниве модели нека пише ако сака дали имаат некоја посебна мана и како одат ценовно околу одржување. Јас барам да земам бензин на помала километража над 2007-8 година.
4.Kia Picanto 1.1 2009

Тојота Јарис или Аурис..
Другото се ти е гола вода што си набројал.
maxresdefault.jpg

4.Kia Picanto 1.1 2009

Само тојота аурис и ништо друго се друго е пичкин дим

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

а колку пари е тојота аурис, а колку пари се тие другите
и тојота аурис се продаваат одма, неколку часа после огласување

Што е разликата од фабрички 1,6tdci 90коња и фабрички 1,6tdci 110коња? Моториве ги има во Форд. Поголема е турбината или?

Предлог за количе до кај 2000 +/- еур, ми треба како второ возило претежно за низ град, ефтино за возење и одржување ( предност бензин/плин), и да е со четири врати. Или доколку имате некој солиден примерок слободно предложете. :cool:

Предлог за количе до кај 2000 +/- еур, ми треба како второ возило претежно за низ град, ефтино за возење и одржување ( предност бензин/плин), и да е со четири врати. Или доколку имате некој солиден примерок слободно предложете. :cool:

Opel corsa so 1.2 75/80 konja...za so plin 32L boca 1000denari vozis 420/5 km bez problem (gradska) bez klima pustena ili stiskanje mnogu...

Предлог за количе до кај 2000 +/- еур, ми треба како второ возило претежно за низ град, ефтино за возење и одржување ( предност бензин/плин), и да е со четири врати. Или доколку имате некој солиден примерок слободно предложете. [emoji41]

Тојота Јарис ќе ти заврши работа има со три врати и со четири врати како сакаш

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom