Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дали имаш видено како изгледа тоа масло под нулата а да не збориме на -20.
За турбаш и 10 40 е многу а не 20 50.
Повели едно видео, на јутјуб имаш еден куп вакви споредби:

Zavisi sa koj turbass e i koja godina e zasto ima turbasi so koristat 0-30

и сега треба или нетреба да излегува нешто?

не треба, не ти зборам на памет мајсторот што ја глеаше мојата ги гледаше тие ствари, овој што ме цитира се прави паметен само.

и сега треба или нетреба да излегува нешто?
Прво побарај некој мајстор кој може да го види возилото,дали од твојата околина распрашај се малку сигурно ќе најдеш,ако е од друг град прашај некој на форумот ќе ти даде адреса или најубаво да си земеш мајстор некој со тебе,овака само приказни овде ќе кажуваме.Има многу друѓи работи шо треба да се гледат освен моторот.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

не треба, не ти зборам на памет мајсторот што ја глеаше мојата ги гледаше тие ствари, овој што ме цитира се прави паметен само.

A ako bregstata e pod poklopecot?

Фолија за затемнување на фарови? Каде и колку кошта?
Значи не од онаа за прозорци што се прекршува, него фолија за тонирање на фарови ми треба...?

Фолија за затемнување на фарови? Каде и колку кошта?
Значи не од онаа за прозорци што се прекршува, него фолија за тонирање на фарови ми треба...?
Пиши на фб - folija za stakla
https://www.facebook.com/thegarage.carbontuning?hc_ref=SEARCH

овој го најдов од The Garage што лепат фолии, има неколку приватни лица што си продаваат фолии по купи продај огласите

A ako bregstata e pod poklopecot?
Sto ima vrska bregastata, malce ke prska. Zagrean motor pomalce da duva e donekade normalno, sve zavisi so tip na motor kakva e konstrukcijata i kakvo ubrizgavanje ima. Imas motori so pocnuvaat da duvaat na 100tina iljadi km, imas motori so ne duvaat(i ne treba) i po 300.000km. Benzincite duvkaat site pomalce, donekade i normalno imaat upola poniska kompresija od dizelite. Kaj dizelite npr starite tdi kako mojot ne treba da dimat sifkasto kaj cepot, ponovite komon rail duvaat site poso takva im e konstrukcijata. Nekoe generalno pravilo e so pomalce da duva, ako duva premnogu togas motorot ne cini.

Препорака за добра летна гума, 18ка бандаж?
245/40
Еве ти го најновото тестирање на Аутобилд, додуша за 225/17, но мислам дека може да послужи ориентационо... Јас би гледал Фалкен или Фулда, Ханкоок можеби, Континентал или Данлоп ако ти се даваат повеќе пари...

20170311_162605.jpg

Дечки да ве прашам, што е финтава со овој модел на SEAT Cordoba? Гледам ги шиткаат по 2.000 евра, а се произведени 2008 година. Кој им е проблемот? :confused:

a888547f42a04e804c0936c07a1be41c.jpg

Дечки да ве прашам, што е финтава со овој модел на SEAT Cordoba? Гледам ги шиткаат по 2.000 евра, а се произведени 2008 година. Кој им е проблемот? :confused:

Sve se utepani vo taksi. Ako e kolata od makedonsko poteklo. Pa apla bela koga ke ja vidis.

Sve se utepani vo taksi. Ako e kolata od makedonsko poteklo. Pa apla bela koga ke ja vidis.
Значи освен то шо се вели, не се некој дефеклија коли? Проблем со мотор или пак некоја грешка пратка шо се вика :eek: Некој искуство има со оваа Cordoba?

Значи освен то шо се вели, не се некој дефеклија коли? Проблем со мотор или пак некоја грешка пратка шо се вика :eek: Некој искуство има со оваа Cordoba?
Трап страдал, нежни и расипливи ... прескокни ги, за џабе не е сомнителна цената со годината

Па за тие подобро да купиш шевролет авео каде каде одколу сликава кое е тестерска кола здравје

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom