Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог за избор за купување на нов акумулатор 12в 75 Ах која цена и модел е најдобро да се земе. Некои ваши лични искуства ???

Varta iliBlack Horse. Black Horse go vozam 5 I pol godini nema maki.

Предлог за избор за купување на нов акумулатор 12в 75 Ах која цена и модел е најдобро да се земе. Некои ваши лични искуства ???
Monbat ги има во макпетрол околу 4500 ден. И долго ќе возиш.

Кој се разбира од Стило 2002ра година, да ми олесни за да не пцујам ко копито некое, зошто пцујам веќе 2 години, мртва мајка да му заебам на тој што го праел.
шо те мучи брат :D

Колку ќе ме коштат регистрација на пежо307 2002 година 2000кубика 90кс? Лани првата со се таблици и то дека имам под 27год мислам ме кошташе 14-15к

Едно прашање да прашам набрзинка пошо врска си немам од коли и одржавање на истите а и не ме интересира а пред некој ден си купив поло 1.4 бензин 16 вентила 2001 година е сеа да прашам какво уље да му купам тие филтри какви треба шо може некој да ми објасни ...

Колку ќе ме коштат регистрација на пежо307 2002 година 2000кубика 90кс? Лани првата со се таблици и то дека имам под 27год мислам ме кошташе 14-15к

Епа сега одземи таблиците и сообраќајната и 10 % одземи и од полисата и толку колку што ке ти излезе по таа математика, тука некаде ке е... Ориентационо околу 2 000 и нешто денари помалку ...[DOUBLEPOST=1459449804][/DOUBLEPOST]

Varta или Topla моја најискрена и од искуство препорака ...

Едно прашање да прашам набрзинка пошо врска си немам од коли и одржавање на истите а и не ме интересира а пред некој ден си купив поло 1.4 бензин 16 вентила 2001 година е сеа да прашам какво уље да му купам тие филтри какви треба шо може некој да ми објасни ...

Ликви Моли 10w40 и сите комплет Хенгст филтри..Или Комлајн.

Колку е отприлика пумпа за глицерин или како ја викаа мастер пумпа...?

Сакам да порачам од интернет одмарач за раката како овој http://cdn.shopclues.com/images/detailed/7055/Cararmrest_1410077185.jpg
сакам да прашам пошто мојата кола фабрчки нема на овој пише дека е универзален па дали ке може да го наместам дали ке одговара за голф 3

Sakam da prasam za mislenja, vaka, pred nekoj den napraviv golem servis na Opel Astra Gtc, se smenija filtrite, nekoj kaisi i maf senzor, kako i da e, sve sredija, i nemam nikakva maka.. Denes bev do Dojran, pa na Valandovsko po gorninine mi se pojavi ovoj znak
avynygy8.jpg

Немаше снага колата, стигнавме у Дојран, таму ја оставив колата ние седнавме, 3 саати утепавме ручек ова она, после на враќање се си беше како што треба, и малко на горнинине повторно се појави али 2 минути и пак се изгаси, ја проверив на компјутер да нема некој дефект, не покажува ништо.. Е сега сакам да прашам што може да е? Да не некако ја мачам колата или? Или поради климата може да биде нешто?

Викаш немаше снага колата значи слаб дотур на гориво или нешто друго,а дали си сменил филтер за гориво ???
А кое е година колата ???

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Во Прилеп за центрирање на предница каде е најдобро и колку оди отприлика?

Викаш немаше снага колата значи слаб дотур на гориво или нешто друго,а дали си сменил филтер за гориво ???
А кое е година колата ???

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Smeneto e se druze plativ preku 500€ vo ovlasten servis. 2005 e, ova prv pat mi se slucuva, mislam deka e do parnoto bidejki go pustav na najjako i plus nadvor toplo, pa sega primetiv oti treba da go smenam vo klima, pa nesto do toa ke da e, se nadevam ne e nesto seriozno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom