Предлог за избор за купување на нов акумулатор 12в 75 Ах која цена и модел е најдобро да се земе. Некои ваши лични искуства ???
Varta iliBlack Horse. Black Horse go vozam 5 I pol godini nema maki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предлог за избор за купување на нов акумулатор 12в 75 Ах која цена и модел е најдобро да се земе. Некои ваши лични искуства ???
Monbat ги има во макпетрол околу 4500 ден. И долго ќе возиш.Предлог за избор за купување на нов акумулатор 12в 75 Ах која цена и модел е најдобро да се земе. Некои ваши лични искуства ???
шо те мучи братКој се разбира од Стило 2002ра година, да ми олесни за да не пцујам ко копито некое, зошто пцујам веќе 2 години, мртва мајка да му заебам на тој што го праел.
Колку ќе ме коштат регистрација на пежо307 2002 година 2000кубика 90кс? Лани првата со се таблици и то дека имам под 27год мислам ме кошташе 14-15к
ExideПредлог за избор за купување на нов акумулатор 12в 75 Ах која цена и модел е најдобро да се земе. Некои ваши лични искуства ???
Едно прашање да прашам набрзинка пошо врска си немам од коли и одржавање на истите а и не ме интересира а пред некој ден си купив поло 1.4 бензин 16 вентила 2001 година е сеа да прашам какво уље да му купам тие филтри какви треба шо може некој да ми објасни ...
Во АМСМ е бесплатно.Во Прилеп за центрирање на предница каде е најдобро и колку оди отприлика?
Smeneto e se druze plativ preku 500€ vo ovlasten servis. 2005 e, ova prv pat mi se slucuva, mislam deka e do parnoto bidejki go pustav na najjako i plus nadvor toplo, pa sega primetiv oti treba da go smenam vo klima, pa nesto do toa ke da e, se nadevam ne e nesto seriozno.Викаш немаше снага колата значи слаб дотур на гориво или нешто друго,а дали си сменил филтер за гориво ???
А кое е година колата ???
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk